Вхід | Реєстрація

І знову ліцеїсти найсильніші

І знову ліцеїсти найсильніші
В минулому номері газети ми повідомляли про перемогу команди Аграрного ліцею у змаганнях із армспорту. Цього тижня ліцеїсти стали першими в іншому силовому виді спорту — гирьовому.
Районні змагання особисто-командної першості спортивного товариства «Колос» відбулися 30 січня в спортивному залі Кобеляцької загальноосвітньої школи № 2. В них взяли участь команди Аграрного ліцею, збірні Біликів, Іванівки та Радянського. Особливого відзначення потребують зовсім юні гирьовики із Кобеляк та села Галі. 9–10‑річні спортсмени продемонстрували неабияку техніку та фізичну силу.
Перед початком змагань гирьовиків із показовими боями виступили юні боксери. Це дало змогу голові РДА Олегу Решетилу спрогнозувати, що вже в недалекому майбутньому Кобеляцький район стане кузнею кадрів для спортсменів, які спеціалізуються на силових видах спорту.
Відкрили змагальну програму найлегші і наймолодші гирьовики, ті, чия вага не перевищує 40 кілограмів. Вони піднімали гирі вагою 8 кілограмів. Переміг тут Роман Слісаренко із Кобеляк, другим став його брат Микола Слісаренко, третє місце посів Віталій Ящук із Галів.
Серед дівчат перемогла ліцеїстка Ліля Куба, другою стала Інна Осадчук.
Дуже добре підготовленими виявилися спортсмени, які виступали у ваговій категорії до 80 кілограмів. Вони піднімали «двадцятичетвірку». Як завжди, продемонстрували високий рівень підготовки Антон і Сергій Соболі із Біликів. Один із братів — Сергій, навіть виконав норматив першого юнацького розряду. Та справжнім відкриттям для багатьох став виступ учня Аграрного ліцею Олега Яновича. Юний житель села Р балки Козельщинського району за сумою двох вправ підняв дві гирі 221 раз. І цим знано перевершив норматив кандидата в майстри спорту. І це при тому, що власна вага Олега становить 70 кілограмів. Тренер спортсмена Артем Письмак вважає, що у цього хлопця велике майбутнє і готує його до участі в змаганнях на першість України.
У ваговій категорії понад 80 кілограмів переміг ліцеїст Сергій Осадчук, другим став біличанин Павло Білоус, третім — ветеран спорту з Іванівки Михайло Гордійко.
В командній першості впевнено перемогли гирьовики з Аграрного ліцею.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2010, 11:40 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації