Вхід | Реєстрація

У Покровському Решетилівського району відкрили майданчик зі штучним покриттям

У Покровському Решетилівського району  відкрили майданчик зі штучним покриттям

5 грудня, селище Покровське Решетилівського району отримало майданчик зі штучним покриттям. До цього у селищі навіть нормального стадіону не було.

Створити ж у селищі майданчик запропонував заступник голови Полтавської обласної ради Анатолій Ханко. У свою чергу голова обласної ради Олександр Біленький та депутат Роман Товстий домоглися виділення на втілення ініціативи 650 тисяч гривень з обласного бюджету. "Дуже вдячний також голові Решетилівської РДА Роману Перепелиці за активну роботу у реалізації проекту саме для сільської молоді," — зазначив під час відкриття поля голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

— Дуже багато видатних спортсменів пішло із сільської місцевості —І для підтримки розвитку молоді у селі обов'язково повинна бути спортивна складова. І вже сьогодні ми бачимо — молодь охоче прийшла на майданчик. Я сподіваюсь, що поле взагалі дуже мало часу буде стояти пусткою, — прокоментував подію голова обласної ради Олександр Біленький.

До цього подібний майданчик був лише у Решетилівці. У районі ж футбол досить популярний — тут грають 35 команд, яким до тренувань потрібно їхати аж до райцентру. "І новий майданчик — це, перш за все, бажання місцевої громади, а далі вже зіграла роль спільна позиція депутатів обласної ради", — розповідає заступник голови Полтавської облдержадміністрації, депутат обласної ради Роман Товстий.

— На наступний рік у планах збудувати ще 15 таких майданчиків. Це говорить про те, що ми маємо тісні співпрацю з депутатським корпусом, обласною державною адміністрацією, органами місцевого самоврядування, які за умови співфінасування згодились на побудову таких майданчиків. І говорив, і буду повторювати, що чим більше ми грошей будемо вкладати у спорт, тим менше ми їх будемо вкладати у медицину, — сказав Роман Товстий.

Підростаюче покоління, яке активно займається футболом у своєму районі, залюбки зіграло першу гру на новенькому стадіоні з керівниками району та області. Хлопці радіють, що тепер займатися улюбленим спортом можна вдома, а не їхати за кілька десятків кілометрів до райцентру.

— Що сьогодні потрібно нашим дітям? Їх не витягнеш із за комп'ютерів, планшетів, не відірвеш від телефонів. Тому цей майданчик нам був потрібен, як ніколи. Щоб наші діти розвивались і морально, і фізично, — говорить мешканець селища Покровського Ігор Гура.


Автор: Ігор Середа, прес-служба Полтавської облради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації