Вхід | Реєстрація

«Не рахуйте це за голу агітацію!»

«Не рахуйте це за голу агітацію!»
1 лютого в Нових Санжарах побував голова Полтавської обласної ради Олександр Удовіченко. Він провів зустріч із активом району і говорив про вибори та… ще раз про вибори.
Із керівниками установ та організацій, депутатами та приватними підприємцями Олександр Васильович зустрічався у залі засідань на третьому поверсі новосанжарського «білого будинку». Недовго роздумуючи, голова обласної ради одразу «взяв бика за роги». Тобто, повів мову про майбутні вибори. Щоб ні в кого не виникло сумнівів щодо того, за кого ж він агітуватиме, Олександр Удовіченко нагадав.
— Я вже 8 років представляю в області синьо-білий політичний спектр.
Трохи поговоривши про минуле, сучасне і прийдешнє «Партії регіонів» в Україні в цілому та Полтавщині зокрема, Олександр Васильович перейшов до аналізу осіб двох кандидатів на пост Президента. При цьому був надзвичайно відвертим і прямим у висловлюваннях.
— Безумовно, є недоліки як в одного, так і у іншого. Зрозуміло, що це - не святі люди, — зазначив Олександр Удовиченко. — І ми зараз стоїмо перед досить неприємним вибором, але така вже реальність.
Потім голова облради покритикував уряд, згадав про величезні «дірки» у бюджеті країни, про заморожені рахунки казначейства. Нагадав Олександр Васильович і про падіння виробництва на величезних кременчуцьких заводах, і про мільйони неповернутого в область ПДВ. А потім повернувся до найбільш обговорюваних сьогодні «виборних» питань.
— Перед нами стоїть конкретне завдання — перемога на виборах Президента. А портфелі ділитимуть вже потім. Так що пропонувати зараз прем’єрство Тігіпку — це було б просто несерйозно.
Також Олександр Удовіченко запевнив, що ні Тігіпко, ні Яценюк, ні Литвин, ні Симоненко не підтримають Юлію Тимошенко в другому турі. Тож чинній прем’єрці не доведеться розраховувати на голоси їх виборців. Присутнім у залі Олександр Васильович пропонував голосувати за того, хто викликає в них більшу симпатію, але, напевно про всяк випадок, попередив:
— Якщо при загальній перемозі Януковича Полтавщина проголосує за Тимошенко, то, ви ж розумієте, що потім просити чогось для нашого регіону у нового Президента буде попросту нечесно!
Наостанок голова облради відповів на запитання присутніх. Бажаючих задати питання було небагато. Якщо точніше — всього два. Спочатку селищний голова Андрій Река поцікавився питанням «заморожених» казначейством грошей.
— Все, що ми робили в минулому році — проекти, кошториси — тепер, виходить, пропало? — запитав Андрій Олександрович. — Де ми тепер візьмемо на все це кошти!
— Ти з метою провокації це запитуєш? — сумно посміхнувся Олександр Удовиченко. — Розумієш же, що мені не більше твого відомо про цю ситуацію! Скоріш за все, будуть тобі віддавати із держбюджету по 10–20 тисяч щомісяця — і це у кращому випадку.
Друге питання задав заступник голови райради Борис Федоренко. Він поцікавився думкою Олександра Удовиченка з приводу інших виборів — травневих.
— В цей невеликий проміжок між президентськими та парламентськими виборами навряд чи стануться якісь кардинальні зміни у законодавстві, — відповів Олександр Васильович. — До них не готові ні «Партія регіонів», ні БЮТ.
Наостанок голова обласної ради звернувся до присутніх у залі.
— Не рахуйте це за голу агітацію! — і додав дещо сумовито. — Райдужного мало — куди не кинь…

Автор: Володимир Паршевлюк, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2010, 12:42 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації