Вхід | Реєстрація

Експрес-новини

28 січня у залі міської ради  відбулась зустріч членів Кобеляцької міської ради ветеранів з лікарем-дерматологом Ноною Давиденко та керівником підприємства «Архітера» Олександром Спицею. А 4 лютого ветерани задавали питання психіатру Олені Біденко та головному спеціалісту Кременчуцького відділення охорони навколишнього  природного середовища Віталію Мазняку.

22 січня 2010 року на щорічному прийомі обербургомістра м. Зінген Вільгельм Йозеф Вайбель був нагороджений почесною медаллю міста Зінгена за значний вклад в галузі примирення між народами Німеччини та України, заснування та розвиток партнерських відносин із містом-побратимом Кобеляки та розбудову капелли Св. Терезії на честь переміщених під час другої світової війни працівників. Медаль було вручено обербургомістром Олівером Еретом разом із його попередником Хесслером.

3 лютого 2010 року начальник управління МВС в Полтавській області генерал-лейтенант Михайло Цимбалюк представив виконуючого обов’язки начальника Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ. Ним став майор міліції Сергій Терела, 1978 року народження. Перед цим він працював начальником лінійного відділення річкового порту міста Кременчука.

Із 1 лютого розпочала свою роботу громадська приймальня районної громадської організації «Сила громади». Прийом громадян відбувається у приміщенні готелю «Ворскла» (Кобеляки, вулиця Шевченка, 2). Дні і часи роботи: з вівторка по суботу (включно) з 9.00 до 14.00.
3 лютого в Біликах сталася пожежа в приватному будинку. В результаті двоє дорослих і четверо дітей залишились без даху над головою.

Продовжується збір коштів на увічнення пам’яті видатного лікаря Миколи Андрійовича Касьяна. Одним із перших відгукнулися на заклик про благодійність працівники Кобеляцької музичної школи. Вони зібрали і внесли на спеціальний рахунок 800 гривень. Закінчується збір коштів у колективах міської ради, райдержадміністрації та районної ради.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2010, 12:57 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації