Вхід | Реєстрація

Дев’ятнадцятирічного жителя Козельщинського району судитимуть за вбивство односельця

Дев’ятнадцятирічного жителя Козельщинського району судитимуть за вбивство односельця

Працівники відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи прокуратури Полтавської області затвердили та направили до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо жителя Козельщинського району.

«Наприкінці листопада  2016  року  після  спільного  розпиття  спиртного 19-річний чоловік наніс своєму 42-річному односельцю не менше 17 ударів кулаком та дерев’яною палицею. А коли потерпілий впав на землю, він вдарив його 13 разів ще й лопатою. Після цього молодик дістав із кишені вже мертвого односельця 20 гривень та мобільний телефон, вартість якого понад 1,5 тис. грн.», - розповів подробиці прокурор вищезгаданого відділу Володимир Живило.

Таким чином, своїми умисними діями обвинувачений вчинив злочини, передбачені ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України. Найсуворіша санкція із зазначених статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2017, 13:15 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації