Вхід | Реєстрація

Диван має бути стильним і зручним

Диван має бути стильним і зручним

Торгівельний бум, який відбувається в нашій країні після застійних совкових років, зробив людей перебірливими і вибагливими. Щось на зразок того, як герой Юрія Нікуліна Семен Горбунков  у кінофільмі "Діамантова рука" халат для дружини вибирав. Наче б то все задовольняє, але не вистачає перламутрових ґудзиків.

Я також відношусь до цієї категорії скептиків. І при виборі товарів та послуг обов’язково зважую всі "плюси" і "мінуси". Особливо прискіпливо відношусь до меблів. Можливо, на це вплинули дитячі спогади про табори відпочинку й санаторії. Тому що в гірших умовах, ніж у цих місцях, мені не доводилось перебувати. Я маю на увазі металеві ліжка з розтягнутими сітками, від яких затерпало все тіло і вони нестерпно рипіли, коли ти намагався повернутись на інший бік. Я батькам так і говорив: у табір поїду лише за умови, якщо там будуть дерев’яні ліжка зі зручними матрацами.

Напевно, саме ця прискіпливість допомогла мені знайти чудовий магазин диванів "Диван-Київ". Думаю, ніхто не піддасть сумніву моє твердження про те, що більшість свого вільного часу люди проводять саме на дивані. Це вже вночі, прийнявши ванну і переодягнувшись у зручну піжаму, ми лягаємо в ліжко. Але ж, гостей приймаємо на дивані, відпочити на кілька хвилин лягаємо на диван, телевізор зручно дивитись на дивані і так далі. Тобто, цей різновид м’яких меблів обов’язково має бути якісним і зручним. Саме цим критеріям відповідають меблі на http://divan-kiev.com.ua/corner/.

 

Обирайте диван правильно

Погодьтесь, що цей різновид м’яких меблів ми купуємо мінімум на десять років. Якщо, звичайно, ви не змінюєте щороку кардинально дизайн кімнати, де знаходиться диван. Та навіть у такому випадку консультанти магазину "Диван-Київ" радять обирати нейтральний колір оббивки, щоб це не створювало для вас зайвих незручностей. У цьому магазині пропонують кілька десятків різних варіантів кольорів і модифікацій. Тож, щоб ви не запланували нанести на стіни, на divan-kiev.com.ua точно вдасться обрати меблі відповідного кольору. А за своїм зовнішній виглядом дивану підійдуть до будь-якого інтер’єру.   
Сьогодні величезною популярністю користуються розсувні дивани. Тож варто пам’ятати, що диван часто виконує функцію ліжка. У вас можуть зупинитись на ночівлю гості, ви живете в невеличкій квартирі чи просто полюбляєте полежати з дружиною перед телевізором. "Диван-Київ" пропонує кілька варіантів: диван-єврокнижку, диван-кровать та кутові дивани. Консультанти магазину радять звертати увагу на конструкцію. Хід у дивані-трансформері має бути плавним, не шуміти й не скреготіти. Для виготовлення диванів, які пропонує цей магазин, використовується якісні й перевірені на практиці пружинні блоки, що забезпечують комфорт при сидінні і під час сну. Каркаси виготовлені виключно з сухої деревини. Уявіть, такі матеріал застосовують для будівництва яхт. Крім того, спеціалісти "Диван-Київ" наголошують, що, купуючи розсувні меблі, слід не забувати про ролики. Тому, аби уберегти підлогу від псування, використовуються гумові ролики.

Навіть для офісу чи приймальні у цьому магазині можна підібрати зручні меблі.

Іноді, після тяжкого дня, я можу заснути на дивані, а коли зранку просинаюсь, то не відчуваю ніякого дискомфорту. Вважаю, що це важлива перевага меблів від "Диван-Київ". Тому раджу при виборі меблів зайти на сайт цього магазину і придбати диван, який буде вам до душі.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2017, 10:12 | Полтавщина | Суспільство
1. Sasha434 / 2 травня 2017, 17:19
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
2. Адекватник / 2 травня 2017, 20:38
Всі дивани відправити в АТО. Там вояки сплять на чому попало. Що за непорядки. Куди волонтери дивляться? Ходять по базарю сметану у бабів збирають, а тут стильних диванів не бачать.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації