Вхід | Реєстрація

Про глистів і футболістів

Зізнаюся, що чекав реакції на редакційну, надруковану в минулому номері. Це була така собі інтелектуальна провокація. До речі, не перша і не остання. Думаю, що вона виявилася вдалою. Навіть якщо брати до уваги реакцію того планктону, котрий зазвичай пише коментарі на редакційному сайті. Частина із них просто насмішили. Як правило, не звертаю уваги на те, що пишуть у коментарях, адже більшості їх авторів просто нічого робити. Вони ні на що в цьому житті не впливають і, коментуючи, розмовляють самі з собою. Ось у цьому випадку двоє особливо «вумних» навіть стверджують, що знають, який сенс у слово «хазяїн» вкладала жінка, згадана у попередній редакційній. Агов, пацієнти, швиденько до лікаря, весняне загострення почалося! Ви можете читати і тлумачити думки інших людей? Тих, кого ніколи не бачили? І навіть тих, кого не існує? Звідки ви знаєте, що та жіночка, чиї слова ви тлумачите, узагалі коли-небудь жила на планеті Земля? Тоді — бігом до лікаря, доки не пізно.

Та повертаємось до теми. Відреагували й люди, для яких та редакційна і була написана. Один із них, між іншим, нагадав, що в світі існує ще одна категорія істот, котрі не можуть жити без існування хазяїна. Це — паразити. Глисти та схожі на них можуть існувати лише в організмах істот, які є для них хазяїном. Віруси теж його потребують.

Ще один чоловік, котрий не потребує хазяїна, розповів одну цікаву історію. Вона досить повчальна і примушує замислитись над тим, чому такі люди бездіють. Він сказав:

— Я прочитав, що зараз у світі футболу намітилась вельми промовиста тенденція. Скаути, так називають людей, які їздять по всьому світу в пошуках юних футбольних талантів, перестали їздити у країни колишнього СРСР. Вони вважають це безперспективною справою.

Підтвердженням цьому є й те, що всі сучасні українські та й російські футболісти зараз, потрапивши у західний світ, не витримують конкуренції із африканцями, азіатами, не говорячи вже про корінних європейців. Перші гравці із пострадянського простору, такі як Мостовий, Карпін, Канчельскіс, Ребров, будучи по хорошому «голодними» до слави та грошей, ще грали на пристойному рівні. Андрій Шевченко навіть став «зіркою». А ті, хто поїхав після них, «гріють лавку» у глибокому запасі.

Чому так? Чи не тому, що сьогоднішні футболісти вже тут, в Україні, отримують шалені незаслужені гроші і вже втратили здатність виходити на новий рівень, працювати до сьомого поту й доводити свою профпридатність? Їм і так добре, навіщо напружуватись.

Напевне, щось схоже відбувається з тими, кому непотрібен хазяїн. Вони вже досягли певного рівня матеріального благополуччя. І далі напружуватись не надто прагнуть. Це — прикро. Але добре те, що люди це розуміють. Отже, ситуація рано чи пізно зміниться. На краще, звичайно.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2017, 09:10 | Кобеляки | Редакційна


1. don pedro / 3 березня 2017, 10:26
Мда...., інтелектуальна провокація....
то людей з худобою порівнює, то з глистами, вірусами то з планктоном. мабуть (нам!) пора до лікаря.
цікаво, а сам автор себе з ким порівнює?
2. Maks73 / 3 березня 2017, 16:20
Зверніть увагу: ЖУРНАЛІСТ зізнається, шо окремі його публікації - то лише... інтелектуальна провокація, як у жовтій пресі. Автор спочатку придумав якусь жіночку, вклав у її вуста свої думки і тепер втішається, шо "вумно" обдурив читачів. На його погляд, ця брехня видалася вдалою, бо багато коментарів зібрала. А коментаторів, тобто своїх читачів, Філоненко називає... планктоном і порівнює з глистами. Бо пишуть від "нічого робити" і не можуть жити без хазяїна. Значить, і його писанину читають від "нічого робити". А сам Ігор ніяких коментарів не читає, думка "вумних" читачів його не цікавить, він їх посилає до лікаря. Натомість планктон і глисти неодмінно повинні цікавитися кобеляцьким тижневиком.
Ігоре, а ви коли набираєте на клавіатурі свої статті, то не розмовляєте сам із собою? І серйозно вважаєте, що тільки ви можете своїми "інтелектуальними провокаціями" на шось впливати? Задумайтесь, вам тоді в першу чергу до лікаря треба.
Я не так давно почала передплачувати цю "інтелектуальну" газету, але надалі вже не буду...
3. don Pedro / 3 березня 2017, 20:35
2.Maks73
«Ігоре, а ви коли набираєте на клавіатурі свої статті, то не розмовляєте сам із собою? »

Я не здивуюся, якщо виявиться, що він при цьому грає у карманний більярд
4. don Pedro / 3 березня 2017, 20:39
2.Maks73
«Я не так давно почала передплачувати цю "інтелектуальну" газету, але надалі вже не буду...»

Вам мабуть не приємно дізнатися, що цей "інтелектуал" пише свої висери для планктона
5. Гнатович / 4 березня 2017, 01:01
Кроме глистов без "хозяина" не могут существовать и дураки (бытовые идиоты), а таковых в любом обществе - ок.90% и больше:покупающие в кредит статусные телефоны, в кредит же играющие пышные свадьбы,спешащие смотреть сериалы и шоу, граждане, ожидающие манны небесной от закордонных инвэсторив, попадающие в лапы всяческих аферистов и другие жертвы этой жестокой реальности. Сюда же органично вписывается и - виртуальная или не очень- жиночка из предыдущей редакционной.

А задача нормального государства (хозяина) - приглядывать за идиотами, не давая им возможности навредить себе и социуму и не позволить расхерачить все вокруг. И самостоятельность таких идиотов только во вред.Вот, например, совет думать своей головой ("какого вам еще нужно хозяина?") хорош только тем, кому есть чем думать. Есть ли чем думать таким, как, к примеру, автор статьи " Чому ми не скидаэмо Порошенка...?" или его однопартиец Антонов из статьи Кучеренко про фермеров ("ми думали, що скинемо януковичa i все змiнеться...").

Посему та жиночка из предыдущей статьи (реальна она, выдуманная или же аллюзия на украинское общество), ожидающая и жаждущая хозяина совершенно права, какие бы смыслы не вкладывала в это слово. И, кстати, американопоклонничество, столь распространенное ныне (и не только на украине), и есть отражение той необходимости твердой хозяйской управляющей руки, утерянной с развалом Союза, в котором как раз эта "защита от идиота" была необходимой составляющей. Но те времена прошли, а нынешним идиотам не доходит, что любой "хозяин" будет хозяйничать лишь в свою пользу, но никак не во благо остальных глистов-идиотов.
6. Гнатович / 4 березня 2017, 01:20
***Агов, пацієнти, швиденько до лікаря, весняне загострення почалося! Ви можете читати і тлумачити думки інших людей? Тих, кого ніколи не бачили? І навіть тих, кого не існує? Звідки ви знаєте, що та жіночка, чиї слова ви тлумачите, узагалі коли-небудь жила на планеті Земля? Тоді — бігом до лікаря, доки не пізно****

Полагаю, автор в свое время писал сочинения и об Анне Карениной, и Онегине, и о других несуществующих персонажах, при этом автора никто не заподозрил в весеннем обострении и паранойе.
На мой взгляд, статьи затем и пишут, чтобы их обсуждали и, если открыта такая опция, и комментировали.
Пренебрежительная и уничижительная в отношении аудитории нынешняя статья, как по мне, недопустима для человека, заинтересованного в продвижении своего издания. Автор здесь показал себя весьма недалеким человеком, напыщенность и надменность не есть признаком ума. Хотя, возможно, это лишь признак весеннего, ну скажем, -авитаминоза)
7. don Pedro / 4 березня 2017, 09:11
5.Гнатович
«
А задача нормального государства (хозяина) - приглядывать за идиотами, н»

Мова йшла про вибори голови громади. Йому жіночка і ще чоловік десять сказали, що хочуть бачити голову громади хазяїном, а автор у статті цих людей спочатку назвав худобою, а тепер глистами, чи планктоном
8. don Pedro / 4 березня 2017, 09:14
5.Гнатович
«у та жиночка из предыдущей статьи (реальна она, выдуманная или же аллюзия на украинское общество), ожидающая и жаждущая хозяина совершенно права, какие бы смыслы не вкладывала в это слово. И, кстати, американопоклонничество,»

Голова громади Кобеляк повинен бути хазяєном!!! Агов, чуваки, ви про які глисти тут горлаєте
9. don Pedro / 4 березня 2017, 09:16
Я з цієї ситуації зробив висновок, що у автора неадекватне світосприйняття
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації