Вхід | Реєстрація

«Надворсклянською україночкою» стала Юлія Князєва

«Надворсклянською україночкою» стала Юлія Князєва

Із п’яти дівчат, які взяли участь у конкурсі, вона виявилася найвродливішою та найобдарованішою.
4 березня в районному Центрі культури й дозвілля відбулося традиційне свято краси й талантів «Надворсклянська україночка — 2017». У цьогорічному конкурсі взяли участь п’ять конкурсанток: кобелячанки Анна Бородіна, Валентина Білоусько та Анна Матюх, біличанка Юлія Князєва і Ярослава Козар з Бутенок. Організацією та проведенням заходу займались працівники культури. Конкурс проходив із нагоди жіночого свята 8 Березня.

Ведучі Дмитро Бобрищев, Олег Шабалтій та Тетяна Нечта запросили на сцену конкурсанток і розповіли про кожну з них. Учасниця №1 Валентина Білоусько грає на фортепіано й перекладає тексти з англійської мови. Дівчина мріє стати меценатом. Наступна учасниця Анна Бородіна захоплюється читанням книг, танцями, малює та слухає музику. Юлія Князєва, яка виступала під третім номером, полюбляє співати і увесь свій вільний час присвячує цьому заняттю. Юля хоче потрапити на Євробачення. Четверта конкурсантка Ярослава Козар співає й танцює. Постійно бере участь у пісенних конкурсах і фестивалях, які проходять у районі. Дівчина планує пов’язати своє життя з музикою і отримати звання народної артистки. Учасниця під номером п’ять Анна Матюх захоплюється хореографією і фізикою. У вільний час катається на ковзанах та роликах.

Виступи учасниць оцінювали поет і композитор Сергій Петренко (голова журі), викладач по класу фортепіано Оксана Вовк, хореограф Олексій Бакшанський, власниця салону-перукарні «Вера» Віра Беззуб та власниця піцерії «Ван і Дан» Тетяна Береза.

Конкурсна програма складалась із п’яти етапів: «Презентація», де кожна з учасниць розповідала про себе та свої захоплення, «Творчий», у якому дівчата розкривали творчі здібності й таланти, «Питання — відповідь» — перевірка розумових здібностей, «Грація» — виступ у купальниках, «Сучасна українка» — презентація й опис свого ділового костюму.

У першому етапі Валя розповіла про себе в речитативному стилі українською та англійською мовами, Аня — у віршованій формі. Юля під час виступу пригощала глядачів кексами, а Яся — варениками. Презентація Ані Матюх проходила у формі інтерв’ю.

Для «Творчого» етапу Валентина Білоусько підготувала сценку про сільський салон краси, у який вона прийшла, щоб причепуритись на конкурс. Аня Бородіна декламувала власний вірш. Юля Князєва і Яся Козар виконали пісенні композиції. Аня Матюх виступила з власним танцем. Із черговим завданням усі дівчата справились без особливих проблем і на запитання дали повноцінні відповіді. Далі вони продефілювали в купальних костюмах.

У останньому етапі конкурсантки розповіли про своє ділове вбрання. Валя одягла вишиту сорочку та бордову спідницю. Вона пояснила, що її костюм є візитною карткою України. Також дівчина одягла вінок, який вважає найголовнішим елементом українського костюму. Зі слів Ані Бородіної, у її сукні переважав білий колір, оскільки це символ мужності й краси української дівчини, червоні вставки на ньому використовуються в місцевій вишивці, а маки втілюють у собі образ Матері та пам’ять роду. Юля одягла класичну червону сукню-футляр і доповнила її вінком із троянд. Ярослава презентувала лляну сукню, вишиту маками. Аня вважає, що актуальною є чорна сукня, яку слід прикрасити червоним поясом. Аби підкреслити такий наряд, на шию потрібно одягти червоне намисто.

Порадившись, журі оголосило результати конкурсу. Анна Бородіна отримала титул «Міс Чарівність», Анна Матюх — «Міс Артистичність». Звання «Друга віце-Міс Надворсклянська україночка» завоювала Валентина Білоусько. Ярослава Козар стала «Першої віце-Міс Надворсклянська україночка». Переможницею шоу-конкурсу «Надворсклянська україночка — 2017» обрано Юлію Князєву. Вона ж отримала титули «Міс глядацьких симпатій» та «Міс Фотогенічність».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2017, 15:55 | Кобеляки | Культура та освіта


1. Седой / 9 березня 2017, 19:49
сплошная зрада... Бородина, Князева - москальские фамилии и не на гiлляцi, а на подиуме. Бандера прийде... дальше по тексту :)
Пы.Сы. А девчонки молодцы.
2. Чудо Юдо / 9 березня 2017, 20:55
Седой, можеш хоч кудись не впихати свій старечий маразм?
Піди краще полеж на земельці. Воно тепло, а звикати помалу потрібно уже
3. Микола Гузченко / 9 березня 2017, 23:32
1.Седой
« А девчонки молодцы.»

Девчёнки.
4. Гай Фокс / 10 березня 2017, 07:35
3.Микола Гузченко
«Девчёнки.»
Акела промахнулся!... (С)
5. Седой / 10 березня 2017, 10:03
девченки - это по русски, вам же не понять. буквы йо на моей клаве нет, это планшет табс2. Про землю - я еще тебя, козла, закопаю. Жди.
6. don Pedro / 10 березня 2017, 10:27
перемогла та у якої цицьки найбільші, я шось не пойму. ота у чорному купальнику з великою жопою?
7. don Pedro / 10 березня 2017, 10:30
5.Седой
«буквы йо на моей клаве нет, это планшет табс2»

нажми на "е" і довгенько подерж і буде тобі "ё"
8. Седой / 10 березня 2017, 11:53
спасибо, точно получилось :)) откуда на Украине познания о незнакомой букве?
9. don Pedro / 10 березня 2017, 14:02
8.Седой
«откуда на Украине познания о незнакомой букве?»

приблизно це ще тягнеться з тих часів, коли Москву у 1147 році заснував київський князь Юрій Долгорукий, а московіти ходили ще у званні малоросів
10. Седой / 10 березня 2017, 14:38
Никогда не поверю. во-первых, он был бы Юрко, а во-вторых ДОВГОрукий :) Так что не катит, москалык он был...
11. Чудо Юдо / 10 березня 2017, 15:58
5.Седой
«Про землю - я еще тебя, козла, закопаю. Жди.»

А що ще сказати про людину, яка навіть під новиною про конкурс краси з усіх сил намагається розвести політично-демографічно-маразматичну дискусію?
Ця людина або йолоп, або уже виживший з розуму старий пень. Виходячи із ніку і надмірної любові всього савєцького, думаю що, скоріше за все, вірний варіант другий.
12. Гай Фокс / 10 березня 2017, 17:40
Я ж писав уже:
4.Гай Фокс
«3.Микола Гузченко
«Девчёнки.»
Акела промахнулся!... (С)»

Для тих, "на бронепоїзді" (російською): правило правописания гласных после шипящих в суффиксе: под ударением в суффиксах существительных и прилагательных, не образованных от глаголов, пишется буква "О".
5.Седой
«буквы йо на моей клаве нет»
Та і писав би "девчЙОнки", "кацап" ти наш натуралізований.:))) Медаль, видать, "липовою" була...:)
13. Седой / 10 березня 2017, 18:13
украинская была медаль, теперь-то у вас все липовое, а тогда вроде все ок. про шипящие давно не заморачиваюсь, правописание комп проверет, но на русском. у вас и сайт неправильный :)
14. Седой / 10 березня 2017, 18:16
проверяет в смысле
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації