Вхід | Реєстрація

Ілона Головко — the best на «Дзвінких голосах»

Ілона Головко — the best на «Дзвінких голосах»

10‑го березня у Центрі культури та дозвілля Нових Санжар проходить гала-концерт вокального конкурсу «Дзвінкі голоси-2017». Цього разу для новосанжарців співають дорослі виконавці, деякі з них виходять на сцену зі своїми співучими дітьми. А перемагає у «Голосах» вокалістка із Руденківки, яка стала відкриттям цьогорічного конкурсу.

 

Аншлаг на гала-концерті

Про цьогорічні «Дзвінкі голоси», які на один рік отримали додаток «Батьки», у Нових Санжарах говорили багато. Утім, бачили конкурсні дні у Руденківці не так багато новосанжарців. Тому гала-концерту конкурсу, який вже п’ятий рік поспіль проходить у Новосанжарському Центрі культури та дозвілля, у селищі чекали з нетерпінням. Місця у залі глядачі почали займати ще за годину до початку концерту, а під час самих виступів вокалістів за ними спостерігали від п’ятисот до шестисот новосанжарців. Це за оцінками організаторів конкурсу.

Дивіться відео «Дзвінкі голоси. Батьки»

За умовами конкурсу вісім сім кращих вокалістів цьогорічного конкурсу мають заспівати під час гала-концерту двічі — виконати пісню з дитиною та вийти на сцену у дуеті з членом журі.
Насправді не всі конкурсанти заспівали пісню з дитиною. У когось дітки ще надто маленькі, щоб співати на сцені, у когось просто мешкають поза межами Новосанжарського району. Але ті, хто співав із власними дітьми, збирали шалені овації від новосанжарської публіки. Як, приміром, Юлія Яценко, яка заспівала не лише разом зі своєю донькою Валерією, але і під акомпанемент чоловіка Віталія. Найбільш зворушливим вийшов виступ представниці Руденківки Наталії Панасенко, яка вийшла на сцену разом зі своїми доньками та внучками. Нагадаємо, що двоє доньок цьогорічної конкурсантки, Юлія та Альона Панасенко, у різні роки брали участь у дитячих «Дзвінких голосах». Хтось співав із дітьми, але не зі своїми. Так, Олена Москаленко вийшла на сцену в дуеті з юною новосанжаркою Вікторією Пеляк. І їх виконання хіта Алли Пугачьової «Нас бьют…» просто розірвало зал. Приїхав на гала-концерт і єдиний представник Кобеляцького району Костянтин Угрюмов з Біликів разом зі своїм міні-ансамблем. І нехай біличани не перемогли у конкурсі, проте глядачам вони запам’ятаються і надзвичайною харизмою вокаліста, і душевними піснями.

 

Головний приз виграє представниця Руденківки

Далі у концерті було ще багато цікавого. Конкурсанти співали разом із членами журі. На сцену виходили в дуеті два організатори конкурсу «Дзвінкі голоси» Андрій Дігтяр та Олена Мостова. Заспівав сольно директор Центру культури та дозвілля Олександр Торбін. Та найбільшою інтригою гала-концерту було все ж таки не це. Глядачі з нетерпінням чекали на ім’я переможця цьогорічного конкурсу. І після обов’язкової паузи, напруженого чекання ведучі оголоси ім’я кращого вокаліста дорослих «Дзвінких голосів». Точніше — вокалістки. Адже переможницею цього року стала представниця Руденківки Ілона Головко. Саме вона отримала з рук організаторів головний грошовий приз конкурсу — 5 000 гривень. До слова, організатори вирішили не обмежуватися лише головним грошовим призом. І преміювали (звісно, меншими сумами) усіх фіналістів конкурсу. А учасниця Оксана Ушакова завдяки голосуванню глядачів під час конкурсних днів стала володаркою «Призу глядацьких симпатій».

 

За рік на «Дзвінких» знову чекають дітей

Ілона Головко вже у якості переможниці конкурсу заспівала легендарну пісню Тіни Тьорнер «Simply the best». А ще — у дуеті із заслуженою артисткою України (і головою журі конкурсу) Наталією Сулаєвою виконала пісню українських воїнів. Під час цього виступу весь зал встав.

На закінчення концерту організатори винесли на сцену торт і запалили традиційні свічки — цього року їх було вже шість. Андрій Дігтяр, один із «батьків» вокального конкурсу, нагадав, що дорослі співали на «Дзвінких» у якості виключення. А наступного сезону «Голоси» повернуться до пошуку юних талановитих вокалістів у Новосанжарському та сусідніх районах.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2017, 19:04 | Оржиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації