Вхід | Реєстрація

Кабмін за рік позичив 300 мільярдів

Кабмін за рік позичив 300 мільярдів

Кабінет міністрів України у 2016 році для залучення запозичень випустив облігації внутрішньої державної позики на 129,2 мільярда гривень.

Зокрема, облігації на 107 мільярдів гривень були випущені для капіталізації націоналізованого ПриватБанку, на 9,3 мільярда — державного «Укрексімбанку», на 5 мільярдів — державного «Ощадбанку», на 7,9 мільярда — для кредитування Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Сума внутрішніх запозичень безпосередньо для фінансування державного бюджету за підсумками року становила 117,2 мільярда гривень.

Загалом за 2016 рік уряд здійснив державні запозичення на загальну суму 307,7 мільярда: зовнішні становили 61,3, внутрішні — 246,4.

Сума державного і гарантованого державою боргу України на кінець 2016 року становила 1,930 трильйона у гривневому еквіваленті.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2017, 11:41 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації