Вхід | Реєстрація

Новосанжарський силач підняв 540 кілограмів

Новосанжарський силач підняв 540 кілограмів

Новосанжарські пауерліфтери успішно виступили на змаганнях у Диканьці.

У змаганнях участували спортсмени з Миргорода, Хорола, Полтави, Диканьки та Нових Санжари. Нашу команду представляли п’ять чоловік. Першим вийшов на поміст Михайло Сагань, який виступав у категорії 46 кілограмів. (власна вага 42 кілограми). Для нього це були перші змагання і перші хвилювання. Результат порадував: 62,5 кілограма — присід, 37,5 кілограма — жим лежачи, 82,5 — тяга. У сумі новосанжарський спортсмен набрав 182,5 кілограма і завоював золоту медаль!

Потім виступала категорія 59 кілограмів. У цій категорії вийшли одразу два наших спортсмени: Руслан Стрюк, котрий також виступає вперше, і вже досвідчений Сергій Яремко (КМСУ і чемпіон України 2016 року).

Сергій одразу ж підтвердив свій статус і впевнено (присід 135 кілограмів) почав набирати суму на перше місце. А от Руслану довелось боротись зі старшим на чотири роки спортсменом. Присід у суперників — по 105 кілограмів, жим одразу виграв конкурент і пожав 100 кілограмів проти 65. А тягу виграв наш спортсмен: 140 кілограмів проти 132,5. Та цього виявилось замало: у результаті — лише третє місце. А от Сергій Яремко, хоч і програв старшому спортсмену жим лежачи, проте добився кращого результату. Як кажуть наші спортсмени, тяга вирішує все: переможні 175 кілограмів тяги — і Сергій на першому місці! До того ж, підтвердив у новій для себе категорії звання КМСУ.

Категорія 66 кілограмів для Тараса Тікана, третього новачка в нашій команді, теж виявилась переможною. Він показав наступні результати: присід — 90 кілограмів, жим — 40, тяга — 110 кілограмів. І посів перше місце.

У категорії 74 кілограми досвідчений спортсмен Олександр Рукас приміряв важчу категорію, у якій не виявилось рівного для нього спортсмена: 200 кілограмів — присід, 110 кілограмів — жим лежачи, 230 кілограмів — тяга. Із сумою 540 кілограмів Саша підтвердив звання КМСУ.

Як результат, у нашій команді — чотири перших і одне третє місце, море чудових вражень, настрій і ще й солодкі подарунки від організаторів змагань. За високий рівень організації змагань, прекрасні зали, гостинність особлива подяка директору Диканської ДЮСШ Ользі Філенко та тренеру-викладачу з пауерліфтингу Ігорю Рашоянцу.


Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2017, 17:45 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації