Вхід | Реєстрація

Продавайте товари в Інтернеті

Продавайте товари в Інтернеті

Щойно відправив соте замовлення з моменту відкриття свого інтернет-магазину. Тому ця продажа стала першою ювілейною. Якщо так і далі підуть справи, то доведеться замовити ще один сайт у eshopmakers.com.

Сьогодні це виглядає прибутковою справою, а ще кілька місяців тому я був прихильником того, що найкраще товари продавати з рук в руки. Тобто, спілкуватись із покупцем, справляти на нього враження спеціаліста, демонструвати товар. А за два місяці роботи в Інтернеті зрозумів, що клієнтам потрібен якісний товар і швидка доставка. Про товар можна все розповісти в описі до нього.

 

Від оренди приміщень до інтернет-магазину

Займатися торгівлею я почав ще на початку 2000-х років. Волею долі мені дістався контейнер на міському ринку. Із дитинства я захоплювався велосипедами, а тому інший варіант, ніж торгівля велотоварами, навіть не розглядав. Зважаючи на досить незначні фінансові можливості, продавати довелось запчастини до вітчизняних і деяких китайських велосипедів. Та майже відразу клієнти почали прохати привезти їм велотранспорт. Тож я почав торгувати велосипедами на замовлення. Зрозуміло, що виторги суттєво відрізнялись і потрібно було розширюватись. Для цього знадобились додаткова торговельна площа.
Хоча мої місячні прибутки трішки зросли, але на власне приміщення коштів аж ніяк не вистачало. Довелось взяти магазин у оренду. Знайти торговельну площу, яка б здавалась на ринку або поряд, виявилось досить складно. Та щоб не втратити клієнтів, я задовольнився тим, що пропонували. Оскільки орендоване приміщення було невелике, частину товарів я зберігав у контейнері. Тому за день міг пробігти від однієї точки до іншої більше ста разів. Це створювало певні незручності. Але на той момент я не мав і коштів, щоб найняти реалізатора.

Аж потім один із знайомих підприємців розповів, що досить вдало займається торгівлею через Інтернет. Він замовив собі інтернет-магазин для початківців на http://eshopmakers.com і продає там свої товари. А в торгову точку взяв продавця. Із його слів, з появою онлайн-магазину роботи додалось стільки, що він не встигає приймати замовлення і торгувати.

Я досить скептично до цього віднісся, так як притримувався тієї думки, що покупець повинен оглянути товар, прощупати його і так далі. А потім пригадав, що за весь час своєї роботи підприємцем в мою адресу не надходило жодної скарги. Я особисто турбувався про всі велосипеди, які продавав. Тому це й переконало мене відкрити власний інтернет-магазин. Хоча вже кілька місяців підшукував для себе додаткове приміщення, але спробував і не пожалкував.

Тепер ледве встигаю відправляти замовлення. За досить короткий термін мої продажі в Інтернеті перевищили дохід добре відомого для покупців магазину. Я задоволений тим сайтом, який на моє замовлення розробили спеціалісти eshopmakers. Якщо мій інтернет-магазин користується такою популярністю, то виходить, що і клієнти задоволені.

Тепер я точно знаю, щоб розширити бізнес, не потрібно вкладатись у приміщення, треба відкривати інтернет-магазини. Повірте, користі від них більше, а затрати на їх утримання значно менші.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 квітня 2017, 14:42 | Полтавщина | Суспільство
1. Sasha434 / 26 квітня 2017, 08:39
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації