Вхід | Реєстрація

ВІДЕО - «Ви за курники чи проти?» (2 відео)

ВІДЕО - «Ви за курники чи проти?» (2 відео)
Зранку 22 травня на кобеляцькому ринку, коли торгівля була у розпалі, покупці та продавці могли спостерігати незвичну картину. Чоловік у чорному костюмі ходив із скринькою для голосування в руках, а з ним ще кілька осіб, які запитували у людей: «Ви за курники чи проти?» Тим, хто цікавився питанням, пропонували заповнити анкету.
За ініціативою голови Кобеляцької районної ради Володимира Жукова проводилось анонімне анкетування з питання реалізації інвестиційного проекту агрохолдингу «Бєлгранкорм» відносно будівництва птахоферми на теренах Кобеляччини. Проводили опитування громадської думки депутати райради Агнеса Змієнко, Володимир Рева, працівники райради Павло Різун та Людмила Поцілуйко. Автор статті, можна сказати, випадково потрапив до «компанії» згадуваних осіб, оскільки офіційно пресу на цей захід не запросили.




Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2009, 11:57 | Кобеляки | Відео
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації