Вхід | Реєстрація

У місті з’явиться багатоквартирний будинок

У місті з’явиться багатоквартирний будинок

Нову висотку планують збудувати столичні інвестори, але це відбудеться за умови, якщо місцеві жителі дадуть згоду.

14 червня відбулась шістнадцята позачергова сесія Кобеляцької міської ради. На неї виносились чотири питання. Головне з них стосувалось затвердження програми проведення святкових заходів до Дня міста, який відзначатимуть наступної суботи 24 червня.

Спершу очільник міськради зачитав звернення, підписане випускниками школи №2 та їх батьками. Вони прохали перенести відзначення Дня міста на іншу дату, у зв’язку з тим, що в цей день у них проходитиме випускний вечір. Випускники турбувались, що люди, які зберуться на концерт, можуть завадити їх святкуванню. Олександр Копелець нагадав, що сесія приймала рішення відзначати День міста щорічно в останню суботу червня. Також домовленості з артистами не вдасться перенести на іншу дату. Міський голова запевнив, що він розмовляв з керівником відділу поліції і той пообіцяв забезпечити охорону правопорядку. Тому проблем не повинно виникнути. Очільник міськради озвучив програму святкових заходів.

Також Олександр Копелець нагадав, що сесія міськради виділила на проведення свята 100 000 гривень. Якщо коштів не вистачатиме, то нестачу перекриють добровільними внесками підприємців.

 

У парку Богдана Хмельницького збудують багатоповерхівку?

Наприкінці сесійного засідання міський голова Олександр Копелець повідомив, що до нього звернулись київські інвестори з пропозицією збудувати в райцентрі багатоповерхівку. Будинок може з’явитись у парку Перемоги на місці колишнього кафе «Молодіжне». Будова розрахована на 40 квартир.

— Питання про будівництво багатоквартирного будинку буде виноситись на сесію, — говорить міський голова. — Саме тому ми вам першим повідомляємо цю пропозицію. Нам потрібне рішення громади і депутатів.

 

Програма свята

8:00 — церковне богослужіння в міських храмах

10:00 — спортивні змагання (пляжний футбол і волейбол, велопробіг)

11:00 — відкриття відреставрованого Дитячого парку та виступи артистів Полтавського академічного театру ляльок

17:00 — у парку Перемоги розпочне роботу «Сита хата» та виставка робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва

20:00 — концертна програма, у якій візьмуть участь переможці шоу Х-фактор, циганський ансамбль та заслужені артисти України

21:30 — молебінь за загиблими воїнами

22:00 — виступ гурту «Авіатор»

23:15 — лазерне шоу і святковий салют.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2017, 16:23 | Кобеляки | Суспільство
1. Адекватник / 15 червня 2017, 17:41
На Копельця почали наїзджати навіть в такий, здавалось не недосяжний українцям сопсіб. Придумали запланувати випускні на день міста, хоч наперід знали, що в цей день святкуватимуть день міста і ясна справа, що він його не пренесе, а якщо перенесе, то його впять звинуватять. Хто ж це у нас такий хитромудрий зявився? Решетило у своїй газеті наїхав на Копельця. Звинувачує його в тім, що він переніс свято і не святкував його разом з РДА. Один почерк, блін. А свято переніс не Копелець, бо воно споконвіку було 9 травня, а перенесла його центральна і районна влада на 8 травня. А винен блін Копелець. Во борзеют.
2. Maksym / 17 червня 2017, 07:26
Якось підозріло усе виглядає з цим будинком. А чи розберуть у Кобеляках 40 недешевих квартир?
3. Адекватник / 17 червня 2017, 12:10
2.Maksym
«Якось підозріло усе виглядає з цим будинком. А чи розберуть у Кобеляках 40 недешевих квартир?»

Розберуть, не переживай. То квартири не для безмозглої гойчатини, а для переселенців із Землі обітованої. Їх їм даром дадуть.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації