Вхід | Реєстрація

Благоустрій по-бутенківськи

Благоустрій по-бутенківськи

Голова Бутенківської сільської ради Микола Скрильник розповів про роботи з благоустрою, які тривають на території громади.

Як повідомив посадовець, на сесії депутати прийняли рішення про підсипання щебенем всіх вулиць у населених пунктах та під’їздів до цвинтарів. Зараз дорожні роботи проводять у Вишневому, де щебнем засипають вулицю Центральну. Усього в селі засиплять п’ять кілометрів ґрунтових доріг.

— Невдовзі облавтодор має розпочати капітальний ремонт вулиці Полтавської, що в Бутенках, — говорить сільський голова. — Цю автодорогу майже зруйнував потік транспорту під час будівництва автошляху Полтава — Кременчук. Вартість ремонтних робіт оцінено в 13 мільйонів гривень.

Поряд зі школою проводиться реконструкція тротуарного покриття. До випускного вечора подвір’я перед навчальним закладом та алею в парку мають застелити плиткою. Також там встановлять нові лавки і урни. На це сільрада виділила 900 тисяч гривень.

Найближчим часом продовжиться будівництво центральної водомережі. Із таким проханням до сільради звернулись жителі мікрорайону Марченки, що в Бутенках.

Зі слів Миколи Скрильника, сільська рада тісно співпрацює з Кобеляцькою райдержадміністрацією. Завдяки чому громада бере участь у різних інвестиційних проектах, які впроваджуються на території громади.

— Не забуваємо і про підростаюче покоління, — наголошує Микола Скрильник. — Для дітлахів Бутенок, Бережнівки, Вітрової Балки та Вишневого будуть закуплені і установлені дитячі ігрові майданчики. Також на їх оздоровлення ми передбачили 200 тисяч гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2017, 15:14 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації