Вхід | Реєстрація

Новий майданчик за 80 тисяч гривень

Новий майданчик за 80 тисяч гривень

26 червня у Парку перемоги змонтували спортивний майданчик для дітей та дорослих, придбаний за кошти селищного бюджету.

80 тисяч гривень на придбання комплектуючих для майданчика виділили цього року депутати селищної ради. Змонтували та пофарбували турніки та інші спортивні споруди напередодні святкування Дня молоді.

— У парку Перемоги були дитячі гойдалки, будиночки для маленьких діток. Тепер є майданчик і для старших, які мають бажання займатися спортом на свіжому повітрі, — коментує встановлення майданчика селищний голова Інна Коба.

Незабаром з’являться у Нових Санжарах і вуличні тренажери. 34 тисячі гривень на їх встановлення виділили депутати під час останньої сесії селищної ради. Встановлять тренажери у провулку Нафтовому.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. ukr2017 / 7 липня 2017, 23:54
Необхідно було б депутатів через цей майданчик пропустити,щоб відчули що вони з селищним головю придбали
2. Selena2017 / 8 липня 2017, 08:16
А селищному голові кожен робочий день починати саме на цьому майданчику та на свіжому повітрі, тут і нові ідеї для блага селища народяться і спортивна форма на поміч стане.
3. ЛУНА / 8 липня 2017, 09:34
Необхідно було б депутатів через цей майданчик пропустити,щоб відчули що вони з селищним головю придбали
есть майданчик-плохо,нет- плохо.А баба Яга против!!!!Что не так?Хотя... я знаю,но промолчу,что бы не возбудить ваш фанклуб.
4. ukr2017 / 8 липня 2017, 11:04
3.ЛУНА
«Что не так?Хотя..»

Луна тобі теж доцільно повисіти,може відтік крові буде.Після бару з алкоголем біля спортмайданчику,прямо до перекладини, Молодь може вибирати,чи бухати, чи висіти.На інше мізків,з досвідом акушерки не вистачає
5. Selena2017 / 8 липня 2017, 12:23
Пані Луна, ваші глибокі знання фанклубу вже відомі в усій красі. А нагальніших проблем, крім спортивних майданчиків, в Санжарах безліч, та владі до них нема діла. Терпіти їх нам, а не тимчасовим гостям селища, тому краще б промовчати.
6. ЛУНА / 8 липня 2017, 12:37
Да...Вот правильно говорят:"Никогда не спорь с глупцами,с начала опустишься до их уровня,потом они задавят тебя своим опытом глупости!"Клуб 2017 явно этот случай.Лечитесь страждальцы.
7. Maks75 / 8 липня 2017, 13:39
Новий майданчик - це насправді добре. Але не варто все сприймати буквально. Кажись у нас вже ставили стаціонарні пункти для ремонту велосипедів - насоси, ключики різні... І де все те добро? Як завжди - грошики відмили і забули. Ніколи не була песимісткою, але чуйка чогось підказує, шо із спортивними майданчиками буде те саме - пограються, попіаряться і забудуть.
8. Адекватник / 8 липня 2017, 17:16
Парк "Перемоги"...? Так перемогу вже відмінили.
9. ukr2017 / 8 липня 2017, 17:27
8.Адекватник
«Парк "Перемоги"..»

Так ото ж...Перемогою не пахне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації