Вхід | Реєстрація

Літній відпочинок юних туристів

Літній відпочинок юних туристів

Багато людей вважають, що найкраще  відпочивати на морі, оздоровлюватися в таборах чи санаторіях Трохи інший підхід до вирішення питання організації свого дозвілля у туристів. Особливо це актуально в літній період, коли відпочинок, оздоровлення  ознайомлення із красою навколишнього світу поєднуються в одному заході – туристсько-спортивному поході.  Бо що таке похід? По-перше – це гармонійний відпочинок не тільки тіла, а й душі на лоні природи подалі від сумбурного  життя в багатолюдному населеному пункті, можливість "відірватися" від сучасних принад побуту та відчути себе частинкою Всесвіту. По-друге – це ефективний спосіб оздоровлення усього організму, адже поєднання дозованого фізичного навантаження з цілодобовим перебуванням на свіжому повітрі зцілює і тіло, і відновлює моральний дух. А здорове та корисне харчування – в поході ви ніколи не почуєте "Я це не їм", чи "Я не голодний", а тільки чути звідусіль "А добавка буде?" – покращує самопочуття на довгі місяці.  А ще справжня дружба, взаємодопомога, самодисципліна та романтичні почуття роблять походи незабутніми подіями для всіх, не залежно від віку.

Протягом червня поточного року вихованці Кобеляцької районної станції юних туристів провели одинадцять залікових походів, використовуючи на практиці здобуті протягом навчального року знання та вміння. Юні туристи під керівництвом досвідчених керівників гуртків  набували навичок перебування в природних умовах, побачили, як важливо берегти  природнє багатство, землю і воду наших річок та ставків, вчилися роботи у колективі та особистої відповідальності за доручену справу. Адже багато хто з новачків уперше самостійно готував страви, встановлював намети, керував байдаркою чи катамараном..

Звичайно, туризм потрібно любити і по справжньому ним захоплюватись. Не кожен  школяр зможе  кілька днів  обійтись без  маминої  щохвилинної турботи, м’якого теплого ліжка, інтернету та інших так милих для комфортного життя речей. Проте варто пам’ятати головну перевагу туристичних походів від сидіння вдома, а саме - живий, безпосередній контакт з навколишнім світом, чудові враження  та незабутні  спогади і емоції.

Літо триває та кличе юних туристів у нові подорожі.


Автор: Кобеляцька райСЮТур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2017, 10:23 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Vselena777 / 13 серпня 2017, 22:22
Я очень люблю активный отдых.
2. Ksenok / 14 серпня 2017, 07:28
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації