Вхід | Реєстрація

Із картки вкрали 14 тисяч гривень

Із картки вкрали 14 тисяч гривень

За тиждень до Новосанжарського відділення поліції надійшли 113 заяв. За 9-ма з них були порушені кримінальні провадження.

Так, у 38‑річного мешканця Полтави у Нехворощі викрали мобільний телефон «Lenovo» вартістю 1 тисяча гривень. У 80‑річної новосанжарки крадій виніс із будинку речі з алюмінію та металу. А у 30‑річного жителя Клюсівки з банківської картки невідомим чином зникли 14 тисяч гривень. Чоловік запевняє поліцейських, що картку нікому не давав, особистих даних невідомим особам не повідомляв. За фактом зникнення коштів поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань матеріали за статтею 185 ч. 1 Кримінального кодексу України («Крадіжка»).

За тиждень у районі сталося одне самогубство. 28‑го червня у Руденківці повісився 56‑річний чоловік. Іншого мешканця району, 53‑річного жителя Великих Солонців, після спроби самогубства через повішення, яка сталася 2‑го липня, лікарі намагалися врятувати. Однак від отриманих ушкоджень чоловік наступного дня помер у реанімаційному відділенні. Тіло ще одного чоловіка, 1984 року народження, знайшли в лісі неподалік Зачепилівки. За словами поліцейських, слідів насильства під час огляду трупа не виявлено.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2017, 17:16 | Нові Cанжари | Кримінал


1. ukr2017 / 8 липня 2017, 23:46
О це життя,хоча ніякого життя. Три трупи,люди укорочують собі віку,мабуть ті що виїхати по безвізу не можуть
2. ukr2017 / 8 липня 2017, 23:48
Де Луна, потрібна негайна допомога психолога.Нічого сидіти і тут фігней займатись,краще зайнялась би справою,людям допомогла себе вберегти
3. Selena2017 / 9 липня 2017, 09:02
Щоб побільшало нещасних? Справжні психологи сьогодні потрібні всім у нашій розгойданій до далі нікуди спільноті.
4. ЛУНА / 9 липня 2017, 09:30
Помочь?Это можно!Суицидальные намерения,как правило,возникают на основании эйфорического или угнетенного состояния.Такое состояние возникает часто под воздействием алкоголя,наркотических средств,тяжелых психологических травм,депрессивных изменений в организме.С алкоголем и наркотиками все понятно,не употреблять и этот фактор не действует.Вот с другим тяжелее.Причиной психологических травм могут быть бытовые проблемы,недостаточная социальная адаптация человека,влияние религиозных и других убеждений и т.д.Депрессивное состояние возникает из-за физиологических изменений в организме,которые изучены недостаточно.Но ,в любом случае,есть период,как бы подготовки к действию,так что предотвратить суицид можно,надо быть внимательным к своим близким и окружающим.Человек в период активного,разностороннего общения в меньшей степени подвержен идеи самоубийства.
5. Selena2017 / 9 липня 2017, 09:36
Такі вчинки знаючі люди пояснюють тим, що самогубці не просто не хочуть жити, а - не можуть. Бо живемо ми сьогодні не в кращі часи, хто цього не відчуває? Як казав М.Гузар: не можемо стверджувати, що живемо в світлому часі... І велике бажання щось змінити чи й настане колись ( це вже моє).
6. ЛУНА / 9 липня 2017, 13:03
що самогубці не просто не хочуть жити, а - не можуть.
Да,да спасибо,забыла за эту группу людей склонных к суициду.Конечно же это еще и тяжело или безнадежно больные люди,которые хотят прекратить страдания.К сожалению у нас нет программ типа "No death".У нас такие больные предоставлены сами себе или родственникам. В Ливерпуле,где мне по стечению обстоятельств, удалось поработать чуть больше года,самоубийств по этой причине не бывает.Существует много программ за счет которых последние дни умирающих делают красочными,полноценными.
7. Selena2017 / 9 липня 2017, 14:26
Безнадійно та важко хворі люди - це інша тема. А от цікаво, як ліверпульці сприймали такі розхристані поради як : " Глупцы, лечитесь, страждальцы" та інші такого ж типу?
8. ЛУНА / 9 липня 2017, 16:36
Там не было таких «приятных» собеседников,как на этом форуме.Все взаимовежливы,хотя есть категория переселенцев с северной Африки(Алжир,Ливия)с которыми приходилось не легко.Но аборигенные жители Ливерпуля лечиться любят,и советы врача воспринимают буквально и обязательно,а не шквалом оскорблений и обвинений.Советую вам и вашему подзащитному перечитать свои комментарии,возможно поймете,что по уровню воспитания и сознательности вам далеко до африканцев в Ливерпуле.
9. Selena2017 / 9 липня 2017, 17:11
Так то ж лікаря, а не такого суперпсихолога ...
10. ukr2017 / 13 липня 2017, 10:46
8.ЛУНА
«Советую вам и вашему подзащитному перечитать свои комментарии,возможно поймете,что по уровню воспитания и сознательности вам далеко до африканцев в Ливерпуле.»

Вот ты здесь права,только не в отношении одного лица,а всей страны,что нам уже далеко до африканцев,они скоро у нас будут доменировать
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації