Вхід | Реєстрація

Борги по зарплатах перейшли психологічну межу

Статистична заборгованість по заробітній платі в Кременчуці перейшла психологічну межу у 6 мільйонів гривень. Найбільший боржник нині, який завинив 1 мільйон 714 тисяч гривень своїм працівникам — ХК «АвтоКрАЗ». Далі за розмірами боргів — міське КАТП 1628 зі своєю заборгованістю у 663 тис. гривень та ВАТ «Нерудбудматеріали», де працівникам завинили 310 тис. гривень. До речі, рекордсмен по боргах, ХК «АвтоКрАЗ», відпрацював у серпні лише 8 робочих днів. Як повідомили в міському Центрі зайнятості, ХК «АвтоКрАЗ» у вересні планує скоротити ще 130 своїх працівників.
Щодо інших потужних промислових підприємств, то ТОВ «Кременчуцький автоскладальний завод» відпрацював у серпні 9 днів, а ВАТ «Крюківський вагонзавод» — 13 робочих днів. Як і раніше по три дні на тиждень працює ВАТ «Кредмаш», по чотири — Кременчуцький сталеливарний завод. Натомість Кременчуцький колісний завод через відсутність замовлень взагалі не працював з 20 серпня по 7 вересня.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2009, 11:00 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації