Вхід | Реєстрація

Правоохоронці нагородили 12-річну героїню за мужність

Учениця Кременчуцької спеціалізованої школи-інтернату 1-3 ступенів Полтавської обласної ради під час літніх канікул допомогла правоохоронцям розкрити зухвалий злочин. Тому співробітники Кременчуцького МУ ГУМВС України в Полтавській області прийшли на шкільний двір привітати дівчинку. Наталка, учениця 6-го класу, якій виповнилося лише 12 років, встигла зробити добру справу в ім’я законності та порядку. Дівчинка, гуляючи з подругами у центрі міста, ненароком стала свідком того, як чоловік розбив скло чиєїсь автівки та намагався викрасти з неї цінні речі. Побачивши таке, вона не розгубилася.
Чолов’яга, запідозривши неладне, дременув у двори, а дівчинка тут же побігла слідом за ним. На якийсь момент, маленька героїня навіть змогла ухватити чоловіка за футболку, та все ж останній виявився спритнішим і не дав себе упіймати. Її ж подруги в цей час з мобільного телефону швидко викликали правоохоронців, які не змусили себе довго чекати. Чолов’яга був оперативно затриманий міліцією, а кмітливістю юної дівчинки ще довго захоплювалися всі оточуючі.
Олег Гордієнко, заступник начальника Кременчуцького МУ, на урочистій лінійці вручив юначці почесну грамоту та цінний подарунок. «Це добре, коли дитина в такому віці вже є правосвідомим громадянином своєї держави та керується вже своїми набутими принципами в екстремальній ситуації, — говорить Олег Дмитрович, — тепер всі її однокласники будуть пишатися таким вчинком та, сподіваємося, брати з неї приклад!» Сама ж Наталка мріє в майбутньому стати міліціонером.

Автор: Анна Волювач, прес-офіцер КМУ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2009, 11:03 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації