Вхід | Реєстрація

12 кілометрів водогону за 3 роки

12 кілометрів водогону за 3 роки

У Бутенках розпочалися роботи з прокладання чергової «гілки» водогону. Питну воду підведуть до 36 будинків.

Днями у Бутенках розпочалися роботи з підведення водогону до кількох десятків будинків, розташованих у мікрорайоні Марченки по вулицях Олександра Невського та Зоріна. Сільський голова Микола Скрильник повідомив, що вартість проекту складає 198 тисяч гривень, роботи виконує підприємець В’ячеслав Татарко, а якісної питної води у більшості мешканців цього мікрорайону не було ніколи.

Мешканці Бутенок Галина Касян та Іван Колісник, яких можна вважати старожилами, підтвердили, що й до сьогоднішнього дня користувалися водою з колодязів або брали її у жителів інших мікрорайонів села. Галина Миколаївна розповіла:

— Я тут тридцять років живу. Воду завжди набирала у колодязі. В останні роки і там її вже не було, лише взимку з’являлася.

Іван Колісник, якому вже 83 роки, говорить, що живе в Марченках із 1971-го. І весь цей час користується виключно колодязною водою. Чоловік говорить, що колодязь у дворі залишить для краси. А користуватися буде вже водою з артсвердловини. Для економії поставить лічильник.

Ігор Мостовий, керівник комунального підприємства «Бутенківське», розповідає, що після закінчення цього проекту, сільська влада планує виділити кошти на будівництво водогону в селі Колодяжне, що поряд із Бережнівкою, і у Вишневому (екс-Свердловське). Узагалі ж, за останні три роки загальна протяжність водомережі, яку обслуговує «Бутенківське», збільшилась на дванадцять кілометрів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 липня 2017, 15:25 | Кобеляки | Суспільство
1. светка / 20 липня 2017, 21:57
А в Кобеляках за два останні роки не те що збудували, а не відремонтували жодного метра!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації