Вхід | Реєстрація

Кримінальні новини Царичанського району

Кримінальні новини Царичанського району

Справу передано до суду

У вересні 2016 року було відкрито провадження за статтею 203-2 частина 1 щодо протидії гральному бізнесу «Гральні автомати в мережі». І тільки 19 липня 2017 року справу було направлено на розгляд до Царичанського районного суду стосовно двох осіб: організатора і адміністратора гральної установи, яка знаходилася у райцентрі по вулиці Першотравневій (за будівлею супермаркету «Брусничка»). Тоді працівниками Царичанського відділення поліції було вилучено 12 системних блоків гравців та один адміністратора і розпочато розслідування, яке тривало близько року.

На сьогодні справа передана в суд. Учасникам справи інкримінуються санкції особливої частини розділу УІІ «Злочини у сфері господарської діяльності» за статтею 203–2 частина 1 «Заняття гральним бізнесом», що карається штрафом від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 тисяч до 680 тисяч гривень).

 

Дрібне хуліганство і самогубство

24 липня до Царичанського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки Прядівки про те, що до її дому прийшов колишній співмешканець громадянин К. і вчинив сварку. На виклик виїхали поліцейські та  зібрали відповідні матеріали. Відносно громадянина К., був складений протокол про вчинене адміністративне правопорушення, передбачене статтею 173 КпАП України (дрібне хуліганство). Також з порушником була проведена профілактична бесіда з метою недопущення у подальшому вчинення ним кримінальних і адміністративних правопорушень.

Цього ж дня у цьому ж селі стався трагічний випадок. У лісосмузі було виявлено труп чоловіка середнього віку, який повісився, вчинивши самогубство. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У ході виїзду було встановлено, що загиблий був мешканець Прядівки.

Напередодні трагедії між самовбивцею Т. та заявницею відбулася сварка, після якої Т. пішов з дому і не повернувся. Під час самостійних пошуків заявниця виявила чоловіка у лісосмузі неподалік свого місця проживання.

За цим фактом внесено інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться слідство.

 

З лісництва украдена бензопилка

20 липня невідома особа здійснила крадіжку бензопилки з території Царичанського лісництва. У ході проведених заходів чоловік, який вчинив крадіжку, був знайдений, а річ була повернута власнику. За фактом проводиться слідство.

 

Крадіжки на березі Орелі

14 липня у Бабайківці на березі річки невідомі особи вчинили крадіжку речей домашнього вжитку. У ході розшукових дій знайшли тих, хто украв речі. Крадіжку вчинили неповнолітні мешканці цього ж села. За цим фактом ведеться слідство.

Цього ж дня у тій самій Бабайківці невідома особа вчинила крадіжку рибальського спорядження з відчиненого автомобіля. Крадія згодом було знайдено. Ним виявився неповнолітній бабайківчанин. За фактом крадіжки інформацію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться слідство.


Автор: За інформацією Царичанського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2017, 16:16 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації