Вхід | Реєстрація

Закохався, вкрав,.. попався

Закоханих зазвичай поєднують романтичні почуття. Ну який чоловік не захоче заради того, щоб сподобатись представниці протилежної статі «дістати зірку з неба» чи «перлину з моря», та ще й у першу зустріч.
Тетяна та Олег (імена змінено) познайомилися досить недавно, тому вирішили продовжити знайомство у одному з нічних барів міста за романтичною вечерею. Після кількох випитих «за знайомство» у 19-річного юнака виникло бажання подарувати дівчині щось незвичайне. Оскільки грошей у нього не було (хлопець ніде не працював і не навчався), то він нічого іншого не придумав, як здійснити крадіжку. Міркував не довго, бо раніше придивлявся до торгівельних кіосків ринку на площі 50 років Жовтня. Товар у одному з них якраз був підходящим – косметика та побутова техніка. Ніч – час, коли зазвичай здійснюються злочини такого роду. Не вагаючись, на очах у своєї обраниці Олег «легким помахом руки» прорізав тент і почав «обдаровувати» кохану. Юна леді була вражена сміливістю юнака і «асортиментом» подарунків. Раніше судимий молодик шляхом пошкодження тенту викрав товару на загальну суму 2000 гривень. Тож романтична вечеря закінчилася наступного дня у райвідділі.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2010, 14:43 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації