Вхід | Реєстрація

У Комендантівці теж грають у хокей

У Комендантівці теж грають у хокей
Як і очікувалось, стаття в минулому номері «ЕХО» присвячена розвитку хокею у Перегонівці дала свій результат. На неї відгукнулися хокеїсти-аматори із Комендантівки та Кобеляк. І в неділю вже відбувся поєдинок між командами двох сіл.
День 7 лютого у Комендантівці запам’ятався не лише проведенням другого туру президентських виборів. На вихідний був призначений хокейний поєдинок між місцевими спортсменами та командою із Перегонівки. Матч повинен був відбутися на ставку, що на околиці Комендантівки. Замерзлу поверхню водойми заздалегідь очистили від снігу, зробили повністю придатною для хокейної баталії.
Поєдинок був призначений на 13.00. Перегонівські хокеїсти на п’яти автомобілях прибули вчасно. Їм не завадив ні мороз, ні численні перемети на дорогах. Спортивний азарт здолав всі труднощі. Перед початком матчу командам довелось узгодити єдине спірне питання. Справа в тому, що комендантівці звикли грати м’ячиком, а перегонівці класичною хокейною шайбою. Врешті-решт пристали на пропозицію гостей.
Перший період поєдинку пройшов у більш-менш рівній боротьбі і закінчився із рахунком 4:4. А ось у другому та третьому періоді перевага господарів льоду стала відчутною. Вони продемонстрували неабиякі командні швидкості та чудову зіграність. Та й фізична витривалість у Комендантівців була кращою. Фінальний свисток зафіксував рахунок 14:6 на користь хокеїстів із комендантівки. Перевага господарів могла б бути й більш відчутною, аби не героїчна гра голкіпера перегонівців Володимира Шабельника. У господарів майданчика добре грали всі.
Не зважаючи на поразку, хокеїсти із Перегонівки по закінченню матчу перебували у непоганому настрої. «Що ж, зробимо висновки і будемо ретельніше тренуватися», — таким став їх висновок. Між тим, як стало відомо «ЕХО», хокейна команда організовується і в Кобеляках. Так що, при належній погоді і наявності льоду, до футбольних і волейбольних районних турнірів може додатись ще й хокейний.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2010, 11:29 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації