Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькій школі інтернаті виявили фінансові порушення на 300 тис. грн.

Постійна комісія обласної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту та туризму, розглянула результати ревізії фінансово‑господарської діяльності Кобеляцької спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату Полтавської обласної ради.
За інформацією начальника відділу контролю у сфері освіти і культури Контрольно-ревізійного управління в області Віталія Сьоміна, планова виїзна ревізія Кобеляцької спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату Полтавської обласної ради встановила порушення фінансово‑господарської дисципліни на понад 300 тисяч гривень.
Зокрема, мали місце випадки зайвого списання продуктів харчування, списання основних засобів без дозволу установи вищого рівня, переплата заробітної плати, необґрунтовані нарахування виплат за відрядження та роботу у вихідні дні та інші. Наразі висновки ревізії надіслані до районної прокуратури, незаконні витрати відшкодовуються, керівника закладу з роботи звільнено.
Обговорюючи питання, депутати звернули увагу директорів інтернатів області на необхідність дотримання фінансово‑господарської дисципліни, забезпечення збереження матеріальних цінностей, недопущення фінансових зловживань.
Головному управлінню освіти та науки облдержадміністрації рекомендовано посилити контроль за раціональним використанням бюджетних ресурсів у закладах інтернатного типу та веденням бухгалтерського обліку.
Також у ході засідання комісія розглянула звернення, які стосувалися реорганізації роботи Полтавського симфонічного оркестру, виокремлення Полтавського музею авіації та космонавтики зі структури Полтавського краєзнавчого музею, продовження терміну дії трудового контракту.
У розширеному засіданні, яке вів голова комісії Іван Гальченко, взяли участь заступник голови обласної ради Петро Ворона, заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Надія Мякушко, заступник начальника головного управління освіти і науки облдержадміністрації Володимир Дуброва, керівники інтернатних закладів області.

Автор: www.oblrada.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2010, 11:39 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації