Вхід | Реєстрація

Руденківка перемагла у фізкультурному турнірі

Руденківка перемагла у фізкультурному турнірі

8 вересня на стадіоні «Нові Санжари» відбувся міні-футбольний турнір, присвячений Дню фізичної культури та спорту.

У турнірі беруть участь 14 шкільних команд, розподілених на дві групи. Ігри відбуваються за коловою системою. У підсумку до півфіналу виходять переможці груп: Нові Санжари, Соколова Балка, Руденківка та Малий Кобелячок. У першому півфіналі учні з Руденківки виграють у однолітків із Малого Кобелячка з рахунком 2:1. У другому півфіналі футболісти з Соколової Балки впевнено перемагають новосанжарців: 3:0.
У матчі за третє місце гравці з Нових Санжар реабілітуються перед власними уболівальниками і виграють у Малого Кобелячка з рахунком 3:1.

У фінальній грі перемогу здобувають футболісти з Руденківки, які перемагають Соколову Балку з рахунком 4:1.

Кращими гравцями турніру визнають Антона Дігтяря і Тараса Власенка (Руденківська ЗОШ), Дмитра Куліша (Соколовобалківська ЗОШ) та Миколу Фрольцова (Новосанжарський НВК).

Голова Новосанжарської РДА Сергій Бульбаха вручає призерам грамоти, а переможцям — кубок. Від районної федерації футболу всі команди-півфіналісти отримують у подарунок футбольні м’ячі.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2017, 10:16 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. Dana77 / 17 вересня 2017, 10:00
Дуже добре, що перемАгла, зичу нових перемАг.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації