Вхід | Реєстрація

У Малій Перещепині метал збирають на полях

Новосанжарські  правоохоронці затримали у Малій Перещепині спритну жіночку. Вона за невеликий час розвинула в селі досить оригінальну бізнесову діяльність.
Ще раніше до міліціонерів надходили чисельні скарги громадян на 48‑річну жительку селища. Її звинувачували у незаконному прийомі металобрухту, продажі самогону та бензину. Щоб перевірити цю інформацію, начальник Новосанжарського райвідділу міліції Сергій Махно відправив до Малої Перещепини опергрупу, яка мала на руках постанову на проведення обшуку.
У складі групи до села виїхали опер УДСБЕЗ Сергій Гасанов, опер УДСБЕЗ Віталій Гаврилюк та старший дізнавач Василь Білоцерківець. При проведенні обшуку вони дійсно виявили кілька досить «цікавих» знахідок. А саме: 4 тони брухту чорних металів, 200 кілограмів — кольорових, 18 каністр із бензином загальною ємністю 390 літрів, 7 бідонів із закваскою на самогон та 8 3‑літрових банок готового «самограю». Сама жінка походження більшості із знайденого пояснювала досить оригінально. Наприклад, до останнього наполягала, що таку кількість металобрухту вона самостійно назбирала на полях!
— Ця жіночка вже тричі притягалася до кримінальної відповідальності, — коментує Сергій Махно. — Але на шлях виправлення так і не стала. Вона стверджує, що до скоєння злочину її підштовхнули відсутність грошей та безробіття.
Наразі по даній справі продовжується перевірка. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Автор: Володимир Паршевлюк, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2010, 11:47 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації