Вхід | Реєстрація

Освітяни здали гроші на пам’ятник Касьяну

Нещодавно відбулося засідання Президії комітету профспілки працівників освіти і науки Кобеляцького району.
Присутні обговорили звернення громадської організації «Сила громади», яка виступила в ініціативою збирання коштів на встановлення та виготовлення пам’ятної дошки та пам’ятника Народному лікарю СРСР, Заслуженому лікарю України, Почесному громадянину міста Кобеляки, академіку Миколі Андрійовичу Касяну.
Вважаючи за патріотичний обов’язок вшанувати Народного лікаря СРСР, Заслуженого лікаря України, Почесного громадянина міста Кобеляки, академіка Миколу Андрійовича Касяна, який своєю титанічною працею’в ім’я Людини прославив Кобеляцький край далеко за його межами, президія райкому Профспілки працівників освіти і науки виділила з профбюджету районної профспілки 2500 грн.
Звертаємося до всіх, кому не байдуже ім’я славетного земляка -М. А. Касяна — приєднатися до ініціативи громадської організації «Сила громади» і перерахувати кошти на встановлення та виготовлення пам’ятної дошки та пам ‘ятника.

Автор: За дорученням Президії комітету профспілки працівників освіти і науки Кобеляцького району Людмила Гончаренко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2010, 11:58 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації