Вхід | Реєстрація

Комуністи, націоналісти чи «міцна рука»?

Невблаганно спливає час, відведений до дати проведення в Україні чергових президентських виборів. У зв’язку із цим закономірно підвищується активність різного роду і виду політичних шарлатанів, котрі за будь-яку ціну намагаються знову обдурити свій електорат. Політична реклама в ЗМІ, агітація гуртом і в роздріб, на дому і на стадіонах — невдовзі все це жахіття вдереться в душі і голови українців. Набридла політика і політики ще більш остобісіють. Саме через це ми в «ЕХО» намагаємось говорити про політику якомога менше. Читачі вже певно помітили, що в нашому виданні поки що немає засилля політичної реклами. Політики не люблять нас, ми — не любимо їх. Сподіватимемось так буде і далі.
Та все ж остаточно відмовитись від висвітлення політичних подій будь-яка газета не може. Тому й ми приділятимемо трішки уваги цьому негативному явищу.
От днями провели ми опитування громадської думки в Кобеляках. Через тиждень проведемо його і в Нових Санжарах. Звичайно, ці опитування не є репрезентативними і не претендують на абсолютну достовірність. Хоча… Скільки ми їх вже не проводили — на виборах дані підтверджуються. Напевне це тому, що працюємо хоча й не по науковій методиці, але чесно.
В даній статті ми не будемо зупинятись на прогнозах на майбутні вибори. Адже ні для нас, ні для більшості українців їх результат не матиме великого значення. Якісь кардинальні зміни, «покращення життя вже сьогодні» навряд чи відбудуться.
Важливіше те, що буде ще далі. Через одні вибори. І вже зараз чітко видно і зрозуміло, що українці все більше й більше розчаровуються в сьогоднішніх політичних гігантах. І чекають, що на зміну їм прийдуть нові сили. Хто? Одразу на думку спадають комуністи і націоналісти, які дві сили, котрі дійсно мають ідеологію. Або звичайна «міцна рука» на зразок Путіна. Та є небезпідставні побоювання, що й ці сили вже закуплені великим капіталом. І українського Путіна вони придумають.
Так чи не час вже створити власну силу, яка не захищатиме інтереси виключно великого капіталу? Напевне — час. І вона вже створюється. Гуртується. Та про це — дещо пізніше.

Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2009, 11:27 | Полтавщина | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації