Вхід | Реєстрація

День селища зібрав рекордну кількість глядачів

День селища зібрав рекордну кількість глядачів

23‑го вересня святкування у парку Перемоги відвідали кілька тисяч мешканців Нових Санжар. Дітлахів чекали аніматори та атракціони, людей старшого віку — концерт з танцями, співами та несподіваними сюрпризами, а молодь — інструментальний рок, запальне шоу барабанів та святкова дискотека.

Дощ Санжарам не заважає

Ранок 23‑го вересня у Нових Санжарах розпочинається дощем. Це одразу ставить під сумнів можливість проведення яскравої святкової програми, яка запланована на вечір цього ж дня. Адже святкування має відбуватися у парку Перемоги, просто під відкритим небом. Утім, ближче до обіду погода у селищі змінюється з дощової на сонячну. До вечора усе, що встигло намокнути, підсихає і у святковому селищі встановлюється тепла осіння погода, цілком придатна для гуляння.

Найпершими святкувати День селища починають дітли, яких із 18:00 на танцмайданчику розважають аніматори у костюмах героїв мультфільмів. Дитяча програма триває близько години і приносить новосанжарським дітям цілковите задоволення. А кому не вистачає емоцій від ігор з аніматорами, той додає адреналіну на батутах, гірках та інших розвагах.

 

Новинки на святі

Ближче до 18:00 до парку починають прямувати новосанжарці. Спочатку — по одному-два, потім — цілими сім’ями та компаніями, а з наставанням сутінок потік жителів селища, які бажають гуртом відсвяткувати день Нових Санжар, стає просто безкінченим. Можна сміливо сверджувати, що за час святкування парк відвідали кілька тисяч жителів селища. Площу перед пам’ятником Тарасу Шевченку заставляють машинами, усі вільні столики біля торгових точок у парку займають ще до початку концерту, так само як і глядацькі місця у відкритому залі перед сценою.

Парк перемоги зустрічає новосанжарців оновленнями. Так, ліворуч від пам’ятника Тарасу Шевченку з’являється куля, яку ліхтарики підсвічують трьома кольорами прапора Нових Санжар. У самому парку, неподалік від пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, на висоті підвішують напис білими літерами «Я люблю Нові Санжари». Фото навпроти напису з часом має стати справжнім трендом для Фейсбук-сторінок користувачів із селища та району.

Іще однією новинкою і справжнім сюрпризом для глядачів стає вокальний виступ селищного голови Інни Коби разом із депутатами селищної ради. Глядачі вокальний експеримент оцінили позитивно: бурхливими аплодисментами.

 

«Pochep Beat» обирає Нові Санжари

Концертна програма загалом видається надзвичайно насиченою і розрахованою на різні смаки. Хтось із задоволенням підспівує «Сім’ї Іванцових», хтось пританцьовує під «Живі барабани», а комусь надзвичайно припадають до смаку скрипалі із гурту «Pochep Beat».

— Ми вперше виступаємо у Нових Санжарах. Але я зізнаюся, що перед цим концертом у нас була пропозиція виступити в іншому місті. Як бачите, ми обрали Нові Санжари! — посміхається перед виходом на сцену лідер гурту Роман Почеп.

Концерт із співами, танцями, яскравим шоу та живим інструментальним звуком триває до 22:00 і закінчується анонсованим фейєрверком, який упродовж п’яти хвилин розфарбовує небо над новосанжарським Майданом Незалежності в кольори веселки. Після цього танцмайданчик деякий час не може вмістити усіх бажаючих відвідати святкову дискотеку.

Тому частині гостей свята доводиться пританцьовувати ще за парканом.

Зрештою, за враженнями новосанжарців, із якими довелося поспілкуватися, свято сподобалося практично всім. А представники поліції констатували, що, незважаючи на велику кількість людей, день селища минув без пригод.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. don / 29 вересня 2017, 14:40
Свято конєшно було бомбезне. тут нам всім потрібно вклонитися селищній голові та любимому народному депутатту за тяжку працю при підготовці цього дійсно чудового подарунка для жителів та гостей селища
2. ukr2017 / 29 вересня 2017, 21:29
1.don
«Свято конєшно було бомбезне.»

Свято було звісно бомбезне,чого стояли дівчата в бікіні.Тільки оце знову не зрозумію які лінзи одягає Паршевлюк,коли дивиться на подію якусь. Чи то голос його господарки так збільшив окуляри,після її соло,що він помітив кілька тисяч гостей на святі,замість декількох сотень.Вово це ж не Майдан,в парку така кількість не розміститься. Що другий поверх школи в Зачепилівці,що зараз кілька тисяч,це вже постмайданівський мабуть синдром
3. КН17 / 30 вересня 2017, 12:35
Вова, давай разом прокричемо "Ура, ура!", Інна Коба гідно оцінить твої старання. Хоча скажи, а як же заборона феєрверків під час неоголошеної війни? Чи селищній раді плювати на рекомендації керівників держави? На Сході наші хлопці гинуть, а в цей час таке помпезне свято, розваги замість скорботи. Чи ти вже вважаєш інакше, бо треба виконувати передвиборче піар-замовлення Коби? Я очікував від тебе у подібних випадках критичні публікації на кшталт "устроили пир во время чумы", а натомість - хвалебна ода з явним перебільшенням. Виходить, замість співчувати АТОшникам і чекати їх з війни, "рекордна кількість" новосанжарців прийшла на гопацульки. Очевидно, мають рацію ті коментатори, які вважають, що забудуть тих АТОшників дуже швико. Паршевлюк вже їх забув.
4. Selena2017 / 30 вересня 2017, 13:32
Про братську могилу ВЖЕ ЗАБУЛИ. Скоріше : свято на кістках. Не закликаю щодня ридати, але й впадати в такі крайнощі негідно ні владі, ні журналісту.

Змінено 30.09.2017, 13:36
5. ukr2017 / 30 вересня 2017, 22:54
Коли читаєш замовні статті і відеосюжети дивишся Паршевлюка,починаєш розуміти,що попередня його діяльність така ж була як зараз.Повалення Леніна згадати,це ж був сценарій Реки, його тільки виконав Паршевлюк в касці.Бо Река теж хотів піару,не чекав,щоб зняти цивілізовано.Руками Паршевлюка люстрував тих,хто йому заважав,прокурор,який зайнявся оборудками земельними і потім призначили тих,кого хотіли.Обливали фарбою і яйцями бігборди Лелюка головного супротивника Реки на виборах,в адміністрації люстрували,хто найбільше дошкуляв селищній раді раніше.Руками патріотів просто захоплювалась влада,тепер потрібен свиті свій писарчук.Правильно Свобода від нього відмежувалась.Зараз чекатимемо мабуть замовних статей проти конкурентів на виборах діючого голови
6. Седой / 30 вересня 2017, 23:23
Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
7. Седой / 30 вересня 2017, 23:35
Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.9 Правил користування сайтом
8. don / 1 жовтня 2017, 11:22
Я так розумію, що стаття від чергової невдоволеної салютами баби Зіни затримується, чи я її десь прозівав
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації