Вхід | Реєстрація

Про тих, хто нами керує

Про тих, хто нами керує

Голова Новосанжарської районної ради Геннадій Супрун: «При владі я став більш цинічним»

Два роки минуло відтоді, як районні депутати вирішили, що кращим редактором районної газети «Світлиця» буде Петро Жаботинський. За цей час повинні б улягтися пристрасті навколо історії мого звільнення з цієї посади, яке вважаю безпідставним, і яке стало своєрідним тестом для місцевих керівників на сповідування демократичних принципів. Наша постмайданівська влада виявилася неспроможною пройти випробування критикою. І схоже, що за два останні роки в цьому плані не відбулося жодних змін. Ось і нещодавно серед коментарів на Інтернет-сайті кобеляцької газети «ЕХО» з’явилося чергове одкровення за підписом голови Новосанжарської районної ради Геннадія Супруна. Відразу зазначу: в мене немає прямих доказів того, що цей коментар належить безпосередньо Супруну, але підкреслю, що сам Геннадій Іванович досі цей коментар не спростував і жодним чином на нього не відреагував, що дає мені право не ставити під сумнів справжність авторства цих рядків: «Шановні користувачі сайту, давно хотів висловити свою позицію з приводу редакторів «Світлиці», аби припинити спекуляції на тему звільнення Зінченка. Вже багато хто зрозумів, що Зінченка звільнили не просто так, він «загрався» у свободу преси і вчасно не зупинився. Вважаю неприпустимим, коли редактор комунальної (не приватної!) газети дозволяє собі критикувати діючу владу (фактично своє керівництво), інших керівників району, самостійно визначає інформаційну політику газети, не погоджуючи це із засновниками».

Ну що ж, нарешті Геннадій Іванович публічно визнав те, що давно є очевидним. Він не любить критики і вважає, що комунальна газета не може самостійно визначати інформаційну політику, не погоджуючи її із засновниками. Тобто з владою. А як же тоді, спитаєте ви, демократичні завоювання Майдану, де активісти виборювали свободу, в тім числі й свободу преси? Бо без вільної преси неможливо гарантувати і забезпечувати всі інші права людини та суспільства. Але Супрун, очевидно, має власне розуміння цих процесів. Тільки-но ставши головою районної ради, він дозволяв собі голосно гримати на редактора і, як владці радянського штибу, ляскати долонькою по столу: «Ви вже догралися, Олександре Вікторовичу!». Так новоспечений чиновник ставив на місце редактора, щоб той не забував, хто є засновником газети і не смів публічно піднімати перо на нових господарів політичного життя.

Не дивно, що така позиція Геннадія Супруна сповна збігається з позицією голови районної державної адміністрації Сергія Бульбахи – представника Гаранта Конституції. Виступаючи на сесії районної ради 17 вересня 2015 року під час обговорення питання щодо продовження чи непродовження контракту зі мною, він поділився власним баченням того, як повинен писати журналіст комунального ЗМІ. На думку Сергія Володимировича, газетяр не має права коментувати події. «Це неприпустимо!» – обурювався оратор. І хай така позиція буде звичайнісіньким дикунством, головне, щоб «неслухняні» редактори затямили: преса повинна писати про діючу владу лише як про покійника – або тільки хвалебні оди, або зовсім нічого.

Ну що ж, з першим звинуваченням все зрозуміло. Читаємо далі коментар Геннадія Супруна: «До всього при Зінченку газета рясніла позитивними публікаціями про Партію регіонів і про місцевих «регіоналів» - рубає правду Геннадій Іванович. Хотілося б знати, як тепер він, один з наших найактивніших майданівців, ставиться до Партії регіонів та її колишніх членів? Нагадаю читачам, що на початку 2014 року я особисто був очевидцем того, як молоді учасники Новосанжарського Майдану, очолювані Геннадієм Супруном і кореспондентом приватної газети Володимиром Паршевлюком, били портрети «регіоналів» на районній Дошці пошани і намагались зірвати й спалити великий бігборд, що висів на фасаді адміністративного будинку. На тому бігборді було зображено фото кращих аграріїв району, депутатів-«регіоналів» Миколи Харченка та Івана Гака.

Ясна річ, що наших революціонерів дратували ці особи не як аграрії, а як члени ненависної партії Януковича. І будучи безпосереднім учасником того дійства, Геннадій Супрун тоді не закликав однодумців не ображати депутатів, як закликав нещодавно в одній з районних радіопередач голову нашої громадської організації «Голос Новосанжарщини» Бориса Федоренка. Вочевидь, він вважає, що палити й замальовувати фарбою з балончика портрети депутатів – то зовсім не образа, а виключно питання революційної доцільності. Сам того не відаючи, новітній противник ленінських ідей чітко дотримується «мудрих вказівок великого Ілліча»: «Морали в политике нет, есть только целесообразность».

Тож мине зовсім небагато часу, і ці ж Гак та Харченко, а з ними й інші їхні колеги з учорашньої фракції «регіоналів», у 2015 році знову оберуться депутатами райради, але вже за списком ВО «Батьківщина» - тієї партії, районну організацію якої очолює не хто інший, як Геннадій Супрун. Перед виборами він особистим підписом затвердив списки кандидатів з іменами тих, кого вчора прилюдно таврував. І от мені цікаво, чому з цього приводу досі мовчать борці за народну гідність, які в центрі селища голосно вигукували «Ганьба!», не шукає правди самопроголошений лелюхівський активіст Володимир Вісич? Адже це його перу належить звинувачення, буцімто раніше районна газета тільки те й робила, що «цькувала справжніх патріотів України, які боролися проти режиму Януковича, як того вимагала Революція гідності». Так хто ж тоді більший зрадник вимог Майдану – ті, хто сьогодні в опозиції до Супруна, чи «справжній патріот» Супрун? Чому він раптом «забув», хто використовував адмінресурс проти учасників Майдану, мобілізовував і відправляв за власні кошти своїх працівників на Антимайдани?

Аби дати відповідь на це запитання, варто пригадати, як завдяки тим же «регіоналам» в лютому 2014-го Геннадій Іванович несподівано навіть для себе сів у крісло голови районної ради. То чи не відплатою за таку неоціненну послугу стало внесення прізвищ колишніх членів Партії регіонів до списку кандидатів уже від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»?

Є й інший факт, що наштовхує на певні роздуми. Це виступ депутата обласної ради, засновника агротовариства «Чиста криниця» Юрія Лебедина під час позачергової сесії райради 26 лютого 2014 року. Тоді Юрій Якович з трибуни розповів, як він та група його однодумців балотувалися в 2006 році. Йшли на вибори під прапором «Нашої України», після чого керівник районної організації помаранчевих Світлана Джала витребувала в Лебедина по тисячі доларів за кожного проведеного в райраду депутата від «Чистої криниці». А тепер самі думайте, чи так уже безвідплатно, виключно з міркувань революційної гідності та прагнень до політичного спокою в районі, провів тих же кандидатів у 2015 році під біло-червоним прапором Геннадій Супрун? 

Зостається тільки порадіти тим, хто нами керує. І хто прагне далі керувати, до того ж виключно в Нових Санжарах, хоча живе Супрун в Руденківці, яка незабаром також стане центром об’єднаної громади. Але є в Геннадія Івановича така біда: односельці не хочуть бачити його своїм лідером. Про це наголошував і Юрій Лебедин у вже згаданому виступі, звертаючись до присутніх: «Вот вы говорите, громада хочет видеть Супруна председателем районного совета. Но ведь его даже в родной Руденковке не избрали!». А в Санжарах можна ще раз пошукати щастя.

Це десь у Європі провальний результат на виборах надовго закриває місцевим політикам дорогу до влади, а у нас – навпаки. Хоча люди з часом прозрівають і все розуміють, їх важче переконувати в тому, що нинішня районна влада сумлінно сповідує основи й принципи Революції гідності та прагнення до європейських цінностей. Очевидним фактом є те, що вона сповідує подвійні стандарти. І тут знову дивуватися немає чого, сам Геннадій Супрун відверто зізнається: «При владі я став більш цинічним». Є диктофонний запис цього хизування цинічністю – «нігілістичного ставлення до людської культури та відверто зневажливого, зухвалого ставлення до загальноприйнятих норм моралі, етики, до чого-небудь, що має загальне визнання, повагу». Таке визначення цинізму дає тлумачний словник. Виходить, є в Супруна зневажливе ставлення і до Революції гідності, і до свого електорату, який приходив підтримати його в день призначення на голову райради, звідси його тісна співпраця з екс-«регіоналами».

На жаль, Геннадій Супрун не поодинокий у своїй цинічності до громади району, серед високих чиновників є в нього й однодумці. Той же голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха. Згадаймо, як на парламентських виборах 2014 року він самовисуванням балотувався в народні депутати чомусь не на тому окрузі, до якого входять Нові Санжари, а по 144-му – тоді це Жовтневий та Ленінський райони міста Полтави. Тобто первинно він хотів робити депутатські блага мешканцям обласного центру, а не рідним Санжарам. Так хотів, що навіть не боявся суперництва з уже відомим в Україні політиком Сергієм Капліним, який також балотувався на тому ж 144-му окрузі і, звісно, вибори виграв. А який же результат у нашого Сергія Володимировича? Із 150-ти тисяч виборців за нього віддали свій голос лише 2 тисячі 570 чоловік, тобто менше двох відсотків. Не зважаючи на це, наш Президент вже за кілька місяців підписує Указ про призначення Сергія Бульбахи очільником чомусь Новосанжарського району, а не одного з двох полтавських районів, де балотувався в нардепи. Виходить, здобув довір’я двох з половиною тисяч виборців – на тобі під керівництво 34 тисячі новосанжарців. А чому б і ні? Геннадій Супрун програв вибори в рідній Руденківці – керує тепер цілим районом. Його колега Інна Коба довела місцевий комунгосп до банкрутства – тепер очолює селищну раду. Поясніть мені, будь ласка, в чому тут логіка? Про народного депутата Андрія Реку я взагалі мовчу, в того так багато власного цинізму, що він називає невдахами усіх, хто за його прикладом не зумів хвацько покласти в кишеню мільйон. І нашому кандидату від ГО «Голос Новосанжарщини» пророкує не більше півтора відсотка голосів, швидко забувши, які відсотки здобув його протеже Бульбаха. Однак Андрію Олександровичу це свого часу не завадило сприяти просуванню Сергія Володимировича в очільники району. То чи можна після цього очікувати на справедливу владу і на соціально-економічний прорив? Чи можна вірити нашим керманичам, у яких все продається і купується, іноді за долари, а частіше – за власну прихильність і підлабузництво до вищого начальства? Аби зберегти себе при посаді чи здобути нову посаду, люди здатні винести на політичні торги власну совість. Думаючи при цьому, що ніхто нічого не помічає і не розуміє, що коли треба буде – вони з таким же успіхом навішають виборцям локшини на вуха, напустять в очі диму, напозичаються грошей на нові дороги і електорат знову за них проголосує. А вже потім – хоч трава не рости! Прорве десь водогін чи трапиться якась інша соціальна проблема, почуємо звичне: «Грошей в бюджеті нема!».

З таких от кулуарних домовленостей і виростає коріння в моди на відверту брехню, лицемірство, пристосуванство і подвійні стандарти. Моди на миттєве перелицювання з одного політичного кольору в інший «задля спокою в громаді», як іноді виправдовуються тепер вчорашні «регіонали». А насправді – задля спокою самої влади, котра свідомо підтримує таку моду на цинізм, бо сама є відверто цинічною.


Автор: Олександр ЗІНЧЕНКО, голова первинної організації НСЖУ, член ГО «Голос Новосанжарщини»
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2017, 14:57 | Нові Cанжари | Політика


1. ukr2017 / 24 жовтня 2017, 19:39
З таких от кулуарних домовленостей і виростає коріння в моди на відверту брехню, лицемірство, пристосуванство і подвійні стандарти.
Давно не було відвертих статей таких,мабуть за живе заділо автора
2. КН17 / 25 жовтня 2017, 09:04
Конкретно і сміливо. Написано про те, про шо всі знають та бояться казати вголос. Наші влада і політики всі цинічні й лицемірні - від Порошенка та Юльки з косою до Супруна і Бульбахи. У Кобеляках теж засіли циніки, які потроху дерибанять район, але про них немає кому так сміливо написати. Де ви, кобеляцькі журналісти? Добре, шо хоть чужі статті друкуєте, значить ще не все втрачено...
3. stefko / 25 жовтня 2017, 09:54
Стаття - вбивча! Скоріше всього правдива. Тепер виборцю залишається одне - надовго забути імена політиків, які ними маніпулюють. Вибори в місцеву ОТГ чітко продемонструють на скільки Новосанжарський виборець поважає себе, і чи гідний він того, щоб його особисте життя змінилось на краще.
4. don / 25 жовтня 2017, 10:11
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
цього придурка навіть колеги журналісти з Кобеляк не поважають
цей текст надрукували як рекламу.
мабуть бажання обгадити кандидатів на посаду голови Новосанжарської громади та голову РДА було таке велике, що для цього навіть значних коштів не жалко на такий великий текст реклами, ГО Голос Новосанжарщини показали хто вони є насправді



Змінено 25.10.2017, 10:20
5. КН17 / 25 жовтня 2017, 11:07
Пане don, шо по вашому значить "обгадити"? Ви ставите під сумнів викладені факти? Тоді так само фактами доведіть протилежне і вас не вважатимуть за людину, яка підгавкує просто так, без доказів. Якшо факти у статті правдиві, то Бульбаха і Супрун обгадили самі себе. От ми кажемо, шо Порошенко корупціонер - це ми гадимо на нього чи даємо реальну оцінку? А коли кажемо, шо Супрун цинічний, посилаючись на його власні слова - це, виходить, ми тільки гадимо на нього? Якшо ви цього не розумієте, то хто тоді є справжнім придурком - ви чи автор статті? І звідки, зрештою, ви знаєте, хто кого поважає? На мій погляд, якшо людина сміливо виступила, не ховаючись за придуркуватий нік, вже це само по собі варте поваги, навіть якшо не поділяти його точку зору. Ви теж такий сміливий? Тоді не ховайтесь за псевдонім, назвіть своє справжнє і’мя, дане вам батьками, і тоді будете на рівних із Зінченком. Чи слабо?
6. Dana77 / 25 жовтня 2017, 11:15
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
don, а тебя кто-нибудь уважает? Что-то я ни разу не видела, чтобы тебя кто-то поддержал в твоих дурацких, грубых комментариях. По-моему, ты просто недовоспитанный и недообразованный человек, обделенный тем самым уважением окружающих, которое в свою очередь порождает собствененое чувство самодостаточности. У тебя его нет, вот ты и набрасываеш свои ярлыки на всех, кто тебе не нравиться. Тебе просто нужно сходить на прием к психологу и, надеюсь, ты еще успеешь стать нормальным человеком. Хотя вряд ли ты воспользуешься моим советом, потому как алкоголик никогда не признает себя алкоголиком, а придурок - придурком. Извини, но мне приходится обьяснять тебе свои мысли в твоей манере, а то вдруг не дойдет.
7. don / 25 жовтня 2017, 11:39
5.КН17
«факти у статті»

це не стаття це реклама (там он буковка «Р» у заголовку)
і я не здивуюсь, якщо скоро ГО "Голос Новосанжарщини" почне проплачувати подібні рекламні тексти з призивами повернути Януковича, чи "Путін ввєді войска", чи якось обгажувати наших захисників АТОшників та майданівців, оскільки відомо про сєпаратиські висловлювання та настрої кандидата на голову громади Борьки та його посіпак
8. vov / 25 жовтня 2017, 11:39
Дружок Зінченко Боря Федоренко спалився. Тільки б люди розібралися в цьому Посилання на www.oporaua.org

А щодо статті зрозуміло звідки вітер віє і чому ця стаття тут зявилася. Лотоус видно щедро профінансував, якщо гроші заплатити за цю статтю зявилися. Свої б вони не заплатили
9. Vlada82 / 25 жовтня 2017, 12:24
Don явно хворий, при чому тут Путін чи АТОшники?
Почитала статтю за посиланням vovи чи vovана і дивуюсь, а хіба подарунки Зачепилівський школі у вигляді комп’ютерів не є непрямим підкупом виборців? А дороги, які в нашому селищі кладуть в пожарному темпі, ігноруючи якість? І куди в цих випадках дивиться ОПОРА? Чи тільки в один бік? Река тоже роздавав окуляри та пігулки, і ніхто від того кип’ятком не мочився. Чим тоді хуже Федоренко? Вообще всі тільки й ждуть, шоб під вибори хтось шось дав, це нормально, так у нашій державі давно повелося. А щодо статті Зінченка, то я думаю він усвідомлює, шо як професійний журналіст несе відповідальність за викладені факти. Тому я вірю написаному і погоджуюся з думкою stefko. Жаль, шо нами керують такі люди, хотя ми самі їх і обираємо. От тільки якби стаття вийшла раніше чи після виборів, то було б краще, а так вона дійсно сприймається як політична реклама. В такий період будь-яка критика чи похвала завжди сприймається за виборчий піар. Та все одно задуматися є над чим.
10. Selena2017 / 25 жовтня 2017, 14:26
6.Dana77
«успеешь стать нормальным человеком»

Дано, мабуть, марні надії. Як так захряснути у вседозволеності та хамстві, то вже - гаплик.

Змінено 25.10.2017, 15:05
11. Selena2017 / 25 жовтня 2017, 15:03
Якщо стаття ( чи реклама, як уже не є) зачепила багатьох, то, значить, є над чим замислитися кожному небайдужому. Ми ж досі не навчилися відповідально ставитися до важливих державницьких заходів. Масово! Тому й вибори перетворилися на букет маніпуляцій, підкупу, відверто сфальсифікованих результатів. Такими в Санжарах були останні. Судячи з того, як претенденти агітують за себе і яка їх попередня трудова чи владна діяльність, ждати кращих часів не варто аж ніяк. Не можу нічого закинути колишньому атовцю, бо не знаю його як людину, бо він ніде не показався ( звісно, ресурс у нього не з "Батьківщини")
Кожен себе чимось вихваляє (оберемком троянд обставляє), спокушає (м"ячем футбольним, тьфу), а депутати від «Батьківщини» пустопорожнім гаслом : "Ми в силах змінити ВСЕ!" Добротно виготовлений агітлист розповідає про кожного нашого «рятівника» : по дві-три освіти, відповідальні посади та інше. От тільки страшно стає, як задуматись: практично всі вже були депутатами, а швидше - сліпими інструментами в руках тих, кого вони старанно слухали і голосували за рішення, над змістом яких не змушували задуматися їхні дві-три вищі освіти : "А що вони несуть моїм виборцям?" Більше того - відверто глузували.
А зараз вони в силах змінити все! В ЯКИЙ БІК?! Чого ще виглядати?!!!!
12. antibloger / 25 жовтня 2017, 15:03
[[ЦИТАТА|9|Vlada82|8. vov / сьогодні, 11:39 Вставити цитату
Дружок Зінченко Боря Федоренко спалився. Тільки б люди розібралися в цьому Посилання на www.oporaua.org.

А щодо статті зрозуміло звідки вітер віє і чому ця стаття тут зявилася. Лотоус видно щедро профінансував, якщо гроші заплатити за цю статтю зявилися. Свої б вони не заплатили

Скажіть будь-ласка що в цій статті на Вашу думку неправда? Конкретно... А хто написав, хто проплатив, хто замовив - як на мене це вже питання інше. Нагадаю Вам що стаття називається "Про тих хто нами керує" і ці люди ідуть на вибори та як і Федоренко...
13. don / 25 жовтня 2017, 16:10
12.antibloger
« ідуть на вибори та як і Федоренко...»


партія регіоналів "Наш край" вничку вночі закопує дитячий майданчик на території циганського табору, а місцеві керівники навіть на відкриття запрошення не отримали і чому на фото циганські діти стоять біля Федоренка біля цього майданчика, вони там разом на качельках катались чи спінєрами обмінювались
інше питання - куди дівати сміття із тих баків, що фотографував Федоренко і писав у фейсбуці що він за екологію, сміття йому додому з ними привозити, чи він якось сам їх спорожнятиме?
14. antibloger / 25 жовтня 2017, 16:25
Я знав що у тебе погано з головою, ну не думав що настільки...По перше читаючи сторінку Федоренка на фейсбуці, з якої напевне ти і брав інформацію, видно що майданчик ставили батьки Зачепилівських дітей два дні, там же є фото з установки, по друге, а до чого тут так звані місцеві керівники, що вони взагалі в районі зробили ти можеш сказати? Я ні... І от так званих місцевих керівників разом з їхніми жополизами я бачу давить жаба що про них і доброго слова ніхто не вспомне.
15. antibloger / 25 жовтня 2017, 16:29
Щодо сміття, то якщо вивозити його таке не посильне завдання, то може краще не балотуватися у владу... Ти як гадаєш?
16. Selena2017 / 25 жовтня 2017, 18:37
14.antibloger
«місцеві керівники, що вони взагалі в районі зробили »


Кому цікаво, можете уважно проаналізувати зміст колишньої Дошки пошани, а тепер "Гордість Новосанжарщини". Вона вміщує три розділи: перший - про молодь (це добре, і подивитися приємно, і за цим майбутнє), третій - загиблі на війні молоді люди, урочисті зібрання учасників боїв, серед яких вискочила наперед одна людина, що не має на це морального права, але її терплять.
Вас має зацікавити середній розділ, де ,власне , присутні лише Супрун та Бульбаха: придбали одне, купили інше, а оте вже й хтось украв... Робіть кожен свої висновки. Мій чомусь склався такий: "Сам себе не похвалиш - ходиш як ........." Вживайте слово, яке кому до вподоби.
17. ЛУНА / 25 жовтня 2017, 20:41
9.Vlada82
« От тільки якби стаття вийшла раніше чи після виборів, то було б краще, а так вона дійсно сприймається як політична реклама. »

Именно так.Хотя кроме избирательнопиарной мотивации просматривается еще и мотив мести.Обидно когда журналист насколько примитивен и мелочен.
18. Vlada82 / 26 жовтня 2017, 11:54
Мотив мести, кажется, здесь ни при чем, если учесть, что выложенные факты правдивы. Следуя за вашей логикой, уважаемая Луна, если журналист кого-то критикует, то за этим обязательно скрывается месть. Ведь критика в данном случае - в сторону руководителей района, а не рядовых читателей. А ведь задача каждого журналиста - конролировать действия (высказывания, поступки и т.д.) представителей власти, а не облизывать им пятки в надежде получить звание "Заслуженный журналист" или еще какие-то блага. Или вы считаете по другому? Тогда расшифруйте, пожалуйста, в чем примитивизм и мелочность журналиста? Насколько я поняла из статьи, его спровоцировал сам Супрун своими комментариями, а ведь такой комментарий действительно есть на сайте. Тогда скажите, как вы относитесь к такой позиции руководителя района оносительно роли прессы (читайте выше цитаты Супруна)? Достойно на этот цинизм закрыть глаза, промолчать или простить? Что выбираете для себя из этих вариантов, напрочь отбрасывая позицию Зинченка - сделать цитату Супруна достоянием большего количества людей? Это по вашему, конечно же, примитивно и мелочно. А ведь во многих ваших комментариях, если взять во внимание вашу логику, тоже просматривается примитивная месть многим комментаторам, которые имеют иную от вашей точку зрения и поэтомы вы советуете им консультироваться в психиатра. Неужели действительно в своем оке бревно не заметно?
19. Maks75 / 26 жовтня 2017, 22:01
Бульбаха, Супрун... Вже наостогидли ці персони, яким вибори роблять або Река, або Лебедин. Якшо казати про вибори, то весь процес - точна копія того сценарію, який був при ригіоналах. Приїздить пан Лебедин у село і наказує голосувати за партію, до якої він пристав. У 2010 спонукав голосувати за кандидатів від Партії регіонів, тепер за "Батьківщину". Залякує селян, відверто їх підкупляє, шантажує. А Супруну від того даже не огидно, він же цинічний, от і користується послугами вчорашнього ригіонала Лебедина. Шо тут ще скажеш? Таких треба гнати подалі з керівних кабінетів, шоб і не смерділо.
Ой, вибачте, за некоректне ставлення до представників "влади, даної Богом". Будете шось тявкати на Супруна - ЛУНА сприйме це за примітивну помсту. То мовчіть і не думайте про те, шо вас давно вже сприймають за рабів.
20. Stefko / 27 жовтня 2017, 13:08
Шкода що не всі люди мають змогу прочитати коментарії, можливо варто їх опублікувати в газеті відкрито, щоб звичайні читачі посмакували цинічну боротьбу за владу.
21. ukr2017 / 27 жовтня 2017, 23:21
20.Stefko
«Шкода що не всі люди мають змогу прочитати коментарії, можливо варто їх опублікувати в газеті відкрито, щоб звичайні читачі посмакували цинічну боротьбу за владу.»

Напевно добре,що є у нас ще така сила,як журналістика.Яку в більшій мірі задушили,але не всіх.Коли об людину витирають ноги,вона повинна захищатись
22. Vlada82 / 28 жовтня 2017, 10:59
11.Selena2017
«11. Selena2017 / 25 жовтня, 15:03»

Моя особиста вдячність Selenі за цей кментар. Підтримую повністю й підписуюсь під кожним словом. Правда шо такі коментарі варто друкувати в газеті "ЕХО", може люди будуть більше думати мізками, без зайвих емоцій на хвилі заполітизованості, відвертого зомбування.
23. Selena2017 / 28 жовтня 2017, 11:11
Владо, дякую за жіночу солідарність, за підтримку. Бо тут не так просто пробитися з своїми поглядами серед знавіснілих мужиків, яким би займатися налагодженням життя в країні, а вони із запічків видають свої злостиві реляції. Не всі, звичайно, але сАме ті, хто очорнює все навколо.
24. ukr2017 / 28 жовтня 2017, 20:08
23.Selena2017
«Владо, дякую за жіночу солідарність, за підтримку. Бо тут не так просто пробитися з своїми поглядами серед знавіснілих мужиків,»

Видно,що солідарність тут більше анонімна,бо за цими юбками ховаються не мужики.Думаю,що автор дійсно чоловік,який не боїться зробити виклик владі,які вже розпоясалися.Мало таких,мало тих,хто відкрито свою думку відстоюють.
25. don / 30 жовтня 2017, 08:57
шось позамовкали посіпаки
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації