Вхід | Реєстрація

Відпочинок в Славське: різноманітні розваги і гарний вибір готелів

Відпочинок в Славське: різноманітні розваги і гарний вибір готелів

Серед любителів лиж і сноубордів (будь-якого рівня підготовки) особливою популярністю користується гірськолижний курорт Славське, розташований в українських Карпатах (Львівська область), на відстані двадцяти восьми кілометрів від міста Сколе.

Туристичний комплекс розкинувся в надзвичайно гарній долині ріки Опір і її притоки Славки, на висоті шістсот метрів вище моря. Від Славське до Львова відстань становить сто двадцять кілометрів.

 

Готелі Славського: дуже гарний вибір для відпочинку

Курорт щорічно в сезон приймає і розміщує десять - п'ятнадцять тисяч відпочивальників. Туристам пропонують забронювати в Славське готель на будь-який смак і гаманець!

Гарні умови проживання і якісний сервіс гарантують приватні садиби «У Коваля» й «Кукулька», «12 Місяців-Травень» і «Сакурая», «Діміра» і «Зачаровані Карпати». Гості зможуть також орендувати котеджі з усіма зручностями – «4 сезони», «Ехо Тростяна», «Соняшник», «Бойківська хата», «Смерековий», «Гірське», а також віллу «Ілона» та інші.

відпочинок в Cлавське

Не менш популярні серед приїжджих наступні готелі в Славське – «Шале Фільварок» і «Перлина Карпат», «Ліліана» й «Слов’янка», «Лагуна» і «Двір Княжої Корони».

 

Відпочинок на курорті Славське

На курорті знаходиться кілька гірськолижних трас європейського значення. Тут працюють крісельні й шість бугельних підйомників, пункти прокату гірськолижного спорядження й спортивних аксесуарів, а також сервісні центри, які займаються підготовкою лиж, їх обслуговуванням і ремонтом.

Лижники і сноубордисти для катання облюбовали гори Погар і Тростян, Кремінь і Менчул, Політехнік і Великий Верх.

Всього в Славське облаштовано одинадцять трас, загальна протяжність яких складає двадцять два кілометри. Серед них слід виділити:

  • Шість гірськолижних міжнародних трас, затверджених FIS;

  • Дві слаломні траси;

  • Дві траси, призначені для супер-слалому;

  • Дві траси для супер-гігант слалому.

відпочинок в Cлавське

В Славське можна покататися на санях, в тому числі запряжених кіньми, й снігоходах, попаритися в лазнях, саунах, пройти оздоровчі й омолоджуючи процедури в СПА-центрах, приємно провести час і скуштувати смачні страви в кав’ярнях, ресторанах, пограти в боулінг і більярд, досхочу повеселитися на дискотеках.

На курорті туристи знайдуть розваги не лише взимку! Влітку на гостей чекають захоплюючі прогулянки туристичними маршрутами й велосипедними трасами, фестивалі, серед яких особливу увагу привертає захід під назвою «Я люблю Карпати».

Неподалік від населеного пункту знаходиться водоспад Шипіт. В Бубнищі туристи побачать скелю Довбуша. Гостей зачарує краса Національного природного парку «Сколівські Бескиди». Ще однією цікавою пам’яткою є дерев’яна церква Миколая чудотворця в Подобовиці.


Автор: Ігор Бабаєв, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2017, 15:31 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації