Вхід | Реєстрація

Звернення до виборців кандидатів у депутати Новосанжарської селищної ради

Звернення до виборців кандидатів у депутати Новосанжарської селищної ради

У зв’язку з виборами 29 жовтня 2017 року, у Новосанжарської і Зачепилівської громад, у рамках їх об’єднання, з’явився шанс вибрати для себе нову владу. Ми, не байдужі до нашого спільного громадянського майбутнього люди, взяли на себе сміливість і заявили про себе як про активних членів об’єднаної громади, які прагнуть якісних змін у розвитку нашої територіальної одиниці. Згідно чинного законодавства, ми зареєструвались кандидатами у депутати Новосанжарської селищної ради, таким чином показали громаді свою готовність змінювати її життя на краще! Безперечно, у нас є лідер. Це людина неабиякої енергії і широкого кругозору, новатор, який має досвід і вміє якісно вирішувати господарські проблеми, бачить перспективи соціального розвитку громади, рішуче налаштований на працю. Це — кандидат на посаду селищного голови Борис Федоренко. У нас спільне бачення стратегії розвитку громади, у нас продумана тактика вирішення її поточних проблем. Справа за виборцем. Саме своїм голосом він або усе змінить…, або залишить по-старому. Ми апелюємо до його мудрості: як не наливають молоде вино у старі міхи, так не можна молодій, новоствореній об’єднаній громаді вибирати старе керівництво. Це шлях в нікуди! Це знову владна маніпуляція, непрозорий бюджет, управління, кероване не потребами громади, а потребами одного клану. За таких умов на розвитку можна сміливо ставити хрест. Ми ж пропонуємо альтернативу, яка викладена в програмі нашого лідера. Зокрема, ми налаштовані всерйоз попрацювати над створенням додаткових робочих місць для членів громади. Для цього потрібно втілити в життя ряд інвестиційних проектів із залученням додаткових коштів ззовні. Усе це буде робитись прозоро, з широким громадським обговоренням. Та, насамперед, буде проведено глибокий економічний аналіз усього господарства громади. Фахівцями буде проведена експертиза якості робіт, у тому числі і укладання доріг підрядниками. Тарифи стануть обґрунтованими та прозорими. Забезпечимо впровадження громадського контролю щодо діяльності влади. Продовжимо об’єднавчий процес Новосанжарської громади, організуємо утеплення багатоквартирних будинків, подбаємо про ефективну роботу медичних установ, закладів культури. Активно підтримуватимемо місцевий спорт шляхом створення відповідної інфраструктури. Якщо бажаєте, щоб усе це стало явним, — віддайте свій голос за нашу команду, за кандидата на посаду селищного голови Федоренка Бориса Васильовича.

А саме головне: шановний виборцю! Якщо ти бажаєш змін (а ти таки бажаєш змін!), прийди на виборчу дільницю і своїм особистим голосом засвідчи цей намір. Не дай можливості комусь скористатися твоїм голосом. Будь відповідальним по відношенню до свого майбутнього. Практика показує: чим вищий відсоток людей, які особисто проголосували на дільницях, тим менше можливостей у фальсифікаторів.


Автор: З повагою до вас, кандидати від політичної партії «НАШ КРАЙ»
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2017, 13:12 | Нові Cанжари | Політика


1. Selena2017 / 27 жовтня 2017, 14:55
А МИ - це хто? Якась підозріла конспірація...
2. don / 27 жовтня 2017, 15:03
агітація за голосовку коротша ніж реклама по обгажуванню інших кандидатів. гроші скінчилися,чи писати дуже нічого?
з підкупом виборців у Зачепиловці вже спалився, тут уже не згадує про качельки для циган
1.Selena2017
«А МИ - це хто? »

це колишні регіонали "Наш край"
чули вже таке, тільки тоді були лозунги "Покращення життя уже сьгодні", а насправді газ лупонули по 400 доларів і вивели бакси з України у РФ
3. antibloger / 27 жовтня 2017, 15:51
Антон, ти хочеш сказати що при нинішній владі ми живемо значно заможніше чим 5 років тому? Чи компослуги в сімейному бюджеті, зокрема газ стали займати меншу частку? Якщо так то обгрунтуй, якщо ні то не пи-ди!
4. don / 27 жовтня 2017, 16:03
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
я не знаю ніякого Антона, це по перше, по друге - за компослуги сплачує держава через субсидії, такщо завали їбл0
5. antibloger / 27 жовтня 2017, 16:59
Щоб ти ще брехав - це по перше. По друге якщо ти отримуєш субсидії, то це ще не значить що їх отримують всі жителі району, хоча достаток у них значно менший від твого (вони не ворують і не приховують свої статки).
Ох і набрав Река собі команду тупоголових, і ці люди зараз нами керують!Про результати керування можна ознайомитися в статті "Полузір’я та Писарівка перейдуть до Полтавського району".
6. Vlada82 / 28 жовтня 2017, 10:22
Предлагаю Администратору не закрывать, а удалять комментарии с нецензурными словами, если вы как хозяева сайта уважаете сами себя. Ибо уверена, что нормальный человек может без брани высказать свои мысли, в отличие от больного на голову donа, который двух слов не сложит без мата. Что поделать, ели человек недовоспитан мамой-папой, не обласкан в детстве их любовью. Ему бы посочувствовать да подлечить его, но не давать зеленую улицу его словесному поносу. Глядишь, начнет человек перевоспитываться, а нам бонус на том свете зачтется за то, что спасли погрязшего в словоблудстве. Подумайте над этим, Администратор. Ведь хорошее дело сделаете всем посетителям сайта.
7. Selena2017 / 28 жовтня 2017, 11:37
Підтримую Владу . В Правилах є пункти 2.1, 2.2 про які всі забули. А вони б стимулювали дотримуватися хоч якоїсь культури дискусії. Моєї різкості теж поменшало б , каюсь. Але вона вимушена, якщо хто помітив.
8. земеля / 28 жовтня 2017, 15:46
6.Vlada82
«Предлагаю Администратору не закрывать, а удалять комментарии с нецензурными словами»

И не просто удалять а банить автора на 15 суток,даже если он ваш единомышленник. Ведь сайт читают дети, родители. Влада Вы молодец что еще раз подняли этот вопрос. Админ, прошу Вас, убедительно прошу, от имени многих объявить официально свое решение по данному запросу. Сайт от этого только приобретет новых читателей, а матерщинники пусть общаются между собой. Заранее спасибо.
9. don / 30 жовтня 2017, 08:55
Борька, качельки в Зачепилівці можеш викопувати
і з мусорками теж що робити?
не повелась циганва на твої дешеві понти
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації