Вхід | Реєстрація

У «Лелеченьці» відзначили 10‑річчя картинної галереї

У «Лелеченьці» відзначили 10‑річчя картинної галереї

19‑го жовтня у новосанжарському дитячому садку «Лелеченька» організували свято з нагоди 10‑ої річниці створення у закладі картинної галереї.

Десять років тому з ініціативи завідуючої Світлани Левицької у дошкільному навчальному закладі № 2 «Лелеченька» відкрили картинну галерею. Тоді свої роботи до неї передали новосанжарські художники Станіслав Вагнер, Михайло Шуліпа, Лілія Перерва та інші. З часом галерея розширювалася і поповнювалася новими роботами. І зараз вміщує понад сто картин майстрів пензля.

19‑го жовтня у «Лелеченьці» зібрали гостей для відзначення 10‑річчя картинної галереї. Вихованці закладу під керівництвом вихователів організували з цього приводу святковий концерт. Гості прийшли на свято з подарунками. Селищний голова Інна Коба подарувала садочку ікону Божої Матері «Нев’янучий цвіт».


Автор: Прес-служба Новосанжарської селищної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. antibloger / 28 жовтня 2017, 09:58
Река + Паршевлюк = Коба, а дон з ними погулять вийшов... Нікого з гостей не замітив Паршевлюк - ні районного керівництва, яке після виборів майже не матиме влади, але які були присутні на святі. Зате "Селищний голова Інна Коба подарувала садочку..." Революціонер-майданівець в житті - служу тому хто платить, і байдуже що цих людей поливав брудом і проти таких "стояв на майдані" - шкурні інтереси пруть наверх!
2. Vlada82 / 30 жовтня 2017, 16:56
Во дают! Какая пресс-служба в поссовете? Кажись Инна давно ее ликвидировала "за неимением денежных средств". Даже отменила конкурс на вакантную должность пресс-секретаря. Значить, за этим «Пресс-служба» вполне может скрываться определенное лицо. Допускаю, что именуемое "Владимир Паршевлюк". Не бесплатно, конечно, работающее на имидж вновь избранного головы. Надо же, не успели закончиться выборы, а уже коррупцией попахивает. Наверное, прав был Федоренко...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації