Вхід | Реєстрація

Полузір’я та Писарівка перейдуть до Полтавського району

Полузір’я та Писарівка перейдуть до Полтавського району

12‑го жовтнця Центральна виборча комісія призначила перші вибори у семи новостворених ОТГ. Зокрема, у двох громадах, до складу яких увійдуть села суміжних районів, Полтавського та Новосанжарського.

Вибори у цих об’єднаних територіальних громадах відбудуться 24‑го грудня. У цей день виборці вперше оберуть голову Заворсклянської об’єднаної громади, до якої, окрім сіл Заворскло, Ватажкове, Головач, Лукищина, Минівка та Портнівка Полтавського району, увійде село Писарівка Новосанжарського району.

Також вперше відбудуться вибори Мачухівської сільської ради. До її складу увійдуть села Мачухи, Байрак, Васьки, Кованчик, Куклинці, Мазурівка, Миколаївка, Снопове, Калашники, Гвоздиківка, Клименки, Малі Козуби, Михайлики, Писаренки, Підлепичі, Сердюки, Твердохліби, Судіївка, Шевченки Полтавського району; села Плоске, Браїлки, Левенцівка, Твердохліби, Чередники Решетилівського району та Полузір’я, Бондури і Дмитренки Новосан-жарського району.

Після утворення Заворсклянської та Мачухівської ОТГ офіційно зменшаться межі Новосанжарського і, відповідно, збільшаться межі Полтавського району.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2017, 15:15 | Нові Cанжари | Політика


1. antibloger / 27 жовтня 2017, 15:40
Потрібно подякувати славним керманичам району Бульбасі і Супруну. В останього хватає наглості йти на вибори голови Новосанжарської громади. Бракує слів...
2. don / 27 жовтня 2017, 15:59
ту полузірську шльондру вже в районі всі приміряли, тепер в полтавському примрятимуть

Змінено 27.10.2017, 15:59
3. ukr2017 / 27 жовтня 2017, 23:04
1.antibloger
«Потрібно подякувати славним керманичам району Бульбасі і Супруну. В останього хватає наглості йти на вибори голови Новосанжарської громади. Бракує слів...»

Мабуть вони просто вдолі,адже грамотами її за це нагороджують,їздять піарять з тою фермою,яка вже в іншій громаді.Їй треба було запрошувати туди.вже керманичей Полтавського району
4. Selena2017 / 29 жовтня 2017, 16:59
Телеканал «Лтава» повідомляє про перші порушення на виборах в Нових Санжарах.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації