Вхід | Реєстрація

Що відбулося 7-го листопада?

Що відбулося 7-го листопада?

Кореспонденти дізнавались у Кобелячан, чи знають вони яка подія сталась 7 листопада.

7 листопада (25 жовтня за старим стилем) у Петрограді, столиці Російської республіки, відбувся державний переворот. У ході перевороту Тимчасовий уряд заарештували, центральну владу в країні перебрали на себе лідери більшовиків. Державою почала керувати Рада народних комісарів на чолі з Володимиром Ульяновим (Леніним). А дату державного перевороту назвали початком Великої Жовтневої соціалістичної революції.

7 листопада 2017-го минає 100 років з дня, коли відбулась ця подія. Тож кореспонденти «ЕХО» провели опитування серед кобелячан і поцікавились у них, чи пам’ятають вони, що саме сталося 7 листопада.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2017, 17:16 | Кобеляки | Цікаве
1. Maksym / 8 листопада 2017, 21:40
Цікаво, а що з цього приводу писав Сталін Інессі Федорівні Колонтай, на Двадцятому з’їєді КПРС?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації