Вхід | Реєстрація

Чоловік помер у лікарні від отруєння горілкою

Чоловік помер у лікарні від отруєння горілкою

За тиждень новосанжарські поліцейські одержали 82 заяви та повідомлення від мешканців району. За 9‑ма порушили кримінальні справи.

2‑го листопада у селі Ганжі невідомі зламали замок на вхідних дверях будинку та викрали 400 гривень.

4‑го листопада у Старих Санжарах відчинили двері дачного будинку, що належить 60‑річній жительці Полтави, та викрали садовий інвентар та мікрохвильову піч. Усього на 2500 гривень.

5‑го листопада у Лелюхівці вкрали 200 метрів фідеру з базової станції «Vodafone».

1‑го листопада до Новосанжарської ЦРЛ доставили чоловіка,1962 року народження, без свідомості. Пізніше він помер у лікарні. За висновком експертизи, причиною смерті була алкогольна інтоксикація.

За тиждень зареєстрували два факти шахрайства. Так, 35‑річний мешканець Нових Санжар вирішив придбати телевізо «LG» через Інтернет-ресурс «Техношоп». Як передоплату перерахував продавцю 2350 гривень. Але телевізора так і не отримав.

Інша жителька Нових Санжар добровільно розлучилася із 5 000 гривень. 58‑річна новосанжарка відповіла на дзвінок мобільного, продиктувала чоловікові, який назвався представником «Ощадбанку», свої персональні дані. А потім дізналася, що з її рахунку зняли 5 000 гривень.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2017, 11:19 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації