Вхід | Реєстрація

Мрія здійснилася

Мрія здійснилася

Людина красива своїми справами. Як дерево пізнають по плодах, так і людину — по вчинках. Ми дочекалися адекватної влади, яка вбачає у своїх обов’язках турботу про пенсіонерів, про дітей, про всіх.

Як приємно, що гроші громади використовуються з користю, бо так втомилися слухати брехню і поліпшувати добробут декількох сімей. І може не все вдається новому голові міської ради, але вже видно, що знову він залишить після себе добру згадку: «А це побудували при Копельцю!». Ми, мешканці вулиці Зінгенська (Якіра), вдячні міському голові Олександру Копельцю та депутату нашого округу Олегу Славянському за їх роботу. Освітлення, нова асфальтована дорога та дитячий майданчик — це те, про що могли ми тільки мріяти. Ми зверталися з проханнями до влади і раніше, та чомусь для вирішення наших проблем грошей у них ніколи не було.

Міський голова намагається зробити наше місто комфортним, чистим і затишним для жителів та гостей, щоб нам жилося краще. Тому і нам у свою чергу потрібно докладати зусилля і намагатися підтримувати порядок біля будинків, на вулицях. Періодично організовувати суботники і не чекати, що хтось за нас боротиметься з амброзією чи пофарбує дитячий майданчик. Станьмо хазяїнами у своєму домі. Не будьмо мухами, які люблять бруд і болото. Краще жити, як бджоли, які ввесь час трудяться, тягнуться до чистоти і краси.


Автор: Ірина КАСЯН, від імені мешканців будинків по вулиці Зінгенській


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2017, 09:17 | Кобеляки | Суспільство
1. don / 23 листопада 2017, 09:44
вам пощастило ще більше, бо у вас немає таких Борьків -
народних контролерів-соплєжуїв, як в Санжарах
в нас все не так як треба, то майданчиків дитячих багато поставили, то чому заасфальтували вулицю вночі, то багато роз насажено
2. Vlada82 / 23 листопада 2017, 11:57
Звісно, чужий мед завжди солодший. Кажись, завдяки Борьці поставили такі ж качелі в Зачепилівці, просто нікому не спало на думку подякувати. Який же дон непослідовний! То радить Борьці викопати свої качельки після виборів, то тепер натякає, шо Борька може тільки контролювати. А не додумався дон до того, шо і в Кобеляках є свої контролери, просто не всі мають сміливість відкрито виступати проти місцевої влади? Якшо вони мовчать, то це не значить, шо їх немає зовсім.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації