Вхід | Реєстрація

Міні-футбол: три ліги, 35 команд

Міні-футбол: три ліги, 35 команд

18 листопада розпочався міні-футбольний зимовий турнір, який традиційно проводить районна спортивна організація «Колос».

Участь у чемпіонаті беруть 35 команд, які розділені на три ліги. Тринадцять колективів змагаються у першій лізі, дванадцять — у другій та десять — у третій. Усі команди, крім рибалківського «Легіону», є представниками Кобеляцького району. Ігри проходять на міні-футбольних майданчиках у Кобеляках, Біликах і Світлогірському.

У першому турі відкритої зимової першості з міні-футболу були зафіксовані такі результати:

І ліга: «Маленькі сови-2» (Кобеляки) — «Граніт» (Кобеляки) — 6:2; «Челсі+Буцики» (Кобеляки) — «Водник» (Вільховатка) — 5:2; «Іванівка» — «Червоні Квіти» — 1:4; «Молодь» (Кобеляки) — «Озера» — 4:3; «Лан» (Шенгури) — «Колос» (Кобеляки) 2:2;

ІІ ліга: «Маяк» (Орлик) — «Колос» (Павлівка) 11:0; «Легіон» (Рибалки) — «Василівка» — 7:1; «Дашківка» — «Оріль (Канави) — 6:2; «Дніпро» (Світлогірське) — «Урожай» (Мідянівка) — 4:1; «Дрижина» — «Сокіл-2» (Білики) 4:1; «Поділ» (Білики) — «Котовське» (Вітрова Балка) — 2:1;

ІІІ ліга: «Локомотив» (Бутенки) — «Фламінго» (Кобеляки) — 5:2; Лідер-2 (ДЮСШ) — Лідер-1 (ДЮСШ) — 5:4; «Молодь» (Др.Гребля) — «Чорбівка» — 3:2; «Придніпрянське» — «Поділ-2» (Білики) — 3:3.

 

Анонс

25 листопада на районному стадіоні «Колос» проходитиме товариська зустріч між командами «Урожай» (Мідянівка) — «Дніпро» (ветеранський склад) (Дніпро). Початок гри о 12:00.

25 листопада (субота) в спорткомплексі «Іскра» відбудуться зональні змагання розіграшу кубку обласної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед чоловічих команд. У змаганнях братимуть участь колективи з Кременчуцького, Новосанжарського, Машівського та Кобеляцького районів. Початок змагань о 9:00.
25–26 листопада в Біликах, Світлогірському та Кобеляках на майданчиках зі штучним покриттям відбудуться ігри чергового туру відкритої зимової першості РО ВФСТ «Колос» з міні-футболу.
Початок змагань о 9:00.


Автор: Роман МІЛЬКО, представник РО «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2017, 12:28 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. aleksey / 29 листопада 2017, 09:02
Тільки Іванівка свою гру виграла. Виправте інформацію на сайті.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації