Вхід | Реєстрація

Олег Супруненко посмертно став Почесним громадянином Миргорода

Олег Супруненко посмертно став Почесним громадянином Миргорода

Депутати присвоїли звання «Почесний громадянин міста Миргород» (посмертно) свободівцю Олегу Супруненку, який загинув внаслідок жорстокого побиття групою осіб. На засіданні 33-ї сесії Миргородської міської ради депутати проголосували за рішення, яке подала фракція ВО «Свободи».

Новим  депутатом Миргородської  міської ради сьомого скликання, за рішенням міської виборчої комісії, став Роман Коршунов. Його кандидатуру затвердили за черговістю у виборчому списку політичної партії  ВО "Свобода". На пленарному засіданні Роману Іллічу 1982 р.н. вручили депутатський мандат.

Нагадаємо, Олег Супруненко помер у реанімації через 26 днів після жорстокого побиття. У липні на нього напала група осіб. За підозрою у завданні ушкоджень, які призвели до смерті, правоохоронці затримали трьох осіб: депутата Миргородської міськради Хачатура Хачатряна, місцевого підприємця Левона Марданяна та електромонтера КЕВ Полтави Олександра Гребенюка. Усі троє наразі перебувають під вартою.


Автор: Миргородська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2017, 10:40 | Миргород | Політика


1. Седой / 20 грудня 2017, 19:23
Почетным стал, потому что побили??? Чудны дела ваши...
Новый тоже от ВО? Кандидат в почетные, прости Господи?
2. земеля / 20 грудня 2017, 19:33
А наш хохол каким боком в копанию к армянам затесался? Они откупятся, а нашему ......
3. don / 21 грудня 2017, 11:42
армяни думали, що він їм машину спалив
4. Адекватник / 21 грудня 2017, 15:25
3.don
«армяни думали, що він їм машину спалив»

Так ото за те й «почесного» дали? Більш почесніших не знайшлося? Да, "не той тепер Миргород...."
5. Ltava / 21 грудня 2017, 20:21
4.Адекватник
«Більш почесніших не знайшлося?»
Ні . ну тут Ви не праві - не гоже над померлим глузувати , здачі дати не може :((
6. Адекватник / 21 грудня 2017, 21:31
5.Ltava
«Ні . ну тут Ви не праві - не гоже над померлим глузувати , здачі дати не може :((»

Може ти частково й правий, може це й не зовсім корректно. Але я не глузував над ним, над ним поглузували ті, хто приймав таке рішення. І якщо мій комент і спірний, то його тут прочитають одиниці, а те абсурдне і поспішне рішення ради прийняте на догоду сумнівній фракції залишиться у віках, і хто зна, чи не будуть ще вони його відміняти. Ну от, наприклад, історія про справжнього єврея, а не холуйську жидомасонську фракцію назвавшу себе чомусь словом Свобода, коли є українське слово ВОЛЯ. Свобода - це масонське. Та й символіка у них з пальців - масонська. У Кобеляках колись зробили Кобзона почесним громадянином, а потім взяли й відмінили те рішення, просто так, в угоду поточному моменту. І, блін, лошари проголосували. А Кобзон все таки не якийсь міський депутат, хоч і пострадавший, павший жертвою поки що невідомо кого. Кобзона весь світ знає.

Змінено 21.12.2017, 21:33
7. Ltava / 22 грудня 2017, 05:58
6.Адекватник
« залишиться у віках, і хто зна, чи не будуть ще вони його відміняти»

Назвіть по пам"яті або хоч із якихось джерел почесних громадян Кобеляк і району :)) , кого кроме їх самих це звання гріє ? :))
8. Адекватник / 22 грудня 2017, 09:04
7.Ltava
« кого кроме їх самих це звання гріє ? :))»

Ну та їх же і гріє. А може ще гріти таких як вятровичі. Дістануть цю інфу років через надцять і роздмухають на весь світ, що ось, мовляв, був такий депутата, який боровся за свододу і незалежність України від "руцького міра", незалежність від своєї історії, від своїх витоків і своїх пращурів, і за її НАлежність новому хазарському каганату. І будуть це впарювать діточкам поодиноких тут аборигенів, а в основному зальотним туристам, їм все одно що впарювать, вони ж не перевірять, що депутат загинув навіть не в боротьбі за належність України до каганату а просто із-за кримінальних розбірок.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації