Вхід | Реєстрація

«Сталкер» загасив зірки

«Сталкер» загасив зірки

У матчі 8 туру скромна «Ворскла-Сталкер» із Кунцевого обіграла одного із лідерів групи В, старосанжарський «Старс».

 

Група В. «Атака сталкерів»

Події у матчі розгорталися за класикою жанру художніх фільмів про спорт. Спочатку перемагали у грі футболісти з Кунцевого, потім їх опоненти зі Старих Санжар наздогнали і перегнали суперників. Далі у грі деякий час трималася хитка нічия, яку слабша команда зрештою змінила на перемогу. Хоча у другому таймі матчу, коли «Старс», здається, зібрався і по-серйозному налаштувався на матч, ніщо не віщувало сенсації. Команда вигравала у суперників з рахунком 5:3 і готувалася взяти чергові три очки у турнірі. Проте спочатку після ідеальної контратаки «сталкерів» Олег Мих викотив круглого на метр перед порожніми воротами, а Радослав Овчаренко цей пас замкнув — 5:4. Ще за дві хвилини Олег Мих уже впорався сам і в падінні переправив круглого до воріт суперника — 5:5! На довершення цієї футбольної драми ще один гол у матчі забив лідер «Ворскли-Сталкеру» Олег Голота і команда святкувала сенсаційну перемогу — 6:5. «Старс» не лише програє, але і дозволяє себе обійти «Ветерану» із Нових Санжар.

 

Група Б. «Сокіл» на злеті

У групі Б в центральній грі зустрічалися «Сокіл» із Соколової Балки та «Кернел» з Малої Перещепини. Обидві команди за грою і набраними очками претендують на місце у трійці кращих за підсумками групового етапу. Цього разу кращими виглядали футболісти «Соколу». Традиційно виділявся на полі і зростом, і грою Сергій Олешко, який відзначився у матчі хет-триком. Ще два голи забив лідер «соколів» Володимир Дегтеренко. «Кернел» зумів відповісти на це лише трьома м’ячами, тому поступився — 5:3. Тепер для потрапляння до вищої ліги «Соколу» у останньому турі потрібно перемагати лідера групи, стовбинодолинський «Колос», який за вісім турів іще не втратив жодного очка.

 

Група «А». Синхронні програші лідерів

У групі А восьмий тур відзначився поразками трьох із чотирьох лідируючих команд. Свій матч виграла лише руденківська «Зоря-1», яка впевнено обіграла «Мажор» з рахунком 11:4. А от наступні за нею команди у цьому турі зазнали поразок. Так, «Гетьман» із Галущиної Греблі поступився «Кернелу-2» з рахунком 3:2. «Чкалова» із Нових Санжар програла «Ветерану» із Нехворощі — 7:5. А «Ряське» із Машівського району не змогло обіграти «Чисту криницю-2» — 4:6. Щоправда, щодо останньої гри організаторам турніру надійшов протест, тому результат матчу буде офіційно затверджений після засідання КДК (контрольно-дисциплінарного комітету).


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації