Вхід | Реєстрація

Три мільйони на те, щоб дах не з’їхав

Три мільйони на те, щоб дах не з’їхав

У п’ятницю 29 грудня відбулася 21 позачергова сесія Царичанської районної ради.

Депутати розглянули 13 питань черги денної. Одне з головних — безоплатна передача зі спільної власності району у комунальну власність Царичанської ОТГ некомерційного підприємства «Царичанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» районної ради.

Перед цим присутні затвердили передавальні акти, Статут та структуру Центру ПМСД. Депутатам селищної ради лише залишилось на своїй сесії прийняти відповідне рішення. Таким чином, наприкінці 2017 року у власність Царичанської громади перейшли Центр ПМСД та територіальний центр соціальної допомоги, які з 1 січня 2018 року стануть на баланс громади.

На початку позачергової сесії депутати задовольнили бажання своєї колеги Марини Житної достроково скласти повноваження у зв’язку з її особистою заявою. Згідно інформації районної виборчої комісії, депутатом районної ради за черговістю став Микола Тюпка.

У ході сесії районні обранці винесли ще кілька рішень: внесли зміни до програми зайнятості населення району та продовжили термін її дії до 2022 року; затвердили проектно-кошторисну документацію та експертний звіт по об’єкту «Реконструкція покрівлі (з утепленням) адміністративного будинку районної ради» у сумі 3 398 388 гривень; затвердили план роботи районної ради на 2018 рік; внесли зміни до складу постійних комісій у зв’язку з вибуттям кількох депутатів.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2018, 13:04 | Царичанка | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації