Вхід | Реєстрація

Турнір пам’яті видатного шахіста

Турнір пам’яті видатного шахіста

9 січня Новосанжарський шаховий клуб імені Івана Джалого розпочав новий турнірний рік. Присвячений турнір був 40‑ій річниці пам’яті вчителя і видатного шахіста Василя Писаренка.

Василь Писаренко був одним із засновників розвитку шахів у Стовбиній Долині. Він підготував та виховав таких шахових майстрів Новосанжарського району, як Віктор Коба (кандидат у майстри спорту Радянського Союзу), Анатолій Руденко, Михайло Давиденко, Микола Пов’якало та багато інших спортсменів.

Розпочався турнір хвилиною мовчання у пам’ять про видатну людину. Участь у турнірі взяли шахісти із Драбинівської, Руденківської та Новосанжарської ОТГ. Наймолодшим учасником турніру став новосанжарець Віталій Шмиголь, який лише нещодавно повернувся із обласних змагань у Миргороді, де захищав честь району.

Перемогу у турнірі святкував Віктор Коба (Стовбина Долина) — 5,5 очок; друге місце — Сергій Палько (Стовбина Долина), 4,5 очка; третє — Олег Єрмарков (Нові Санжари), 4 очка.

Після турніру був проведений бліц-турнір, у якому взяли участь шість кращих шахістів. Перемогу здобув Микола Пов’якало, друге місце зайняв Сергій Палько, третє Віталій Постольнік.

Переможці та призери були нагороджені почесними грамотами та календарями.

Велика вдячність спонсору турніру Віталію Писаренку, учневі Василя Олексійовича, який продовжує добрі справи, розпочаті  учителем, заохочує свою молодь до активної спортивної діяльності здорового способу життя, фінансово підтримує футбольну команду «Колос», яка вже стала одним з лідерів районного футболу, завоювавши чемпіонство в 2016 році.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації