Вхід | Реєстрація

Біличани перемагають у стрітбол, а підгоряни — у шахи

Біличани перемагають у стрітбол, а підгоряни — у шахи

13 січня в Кобеляках відбулися шаховий і стрітбольний турніри першості району серед команд колективів фізкультури сільських громад.

Змагання зі стрітболу проходили у спортивних залах дитячо-юнацької спортивної школи і аграрного ліцею. У цьому турнірі взяли участь 17 команд. Вони були розділені на дві ліги: 9 та 8 колективів відповідно.

У другій лізі в матчі за третє місце зустрічалися команди з Мідянівки та Підгори. У цьому поєдинку перемогу з рахунком 8:4 святкували мідянівські спортсмени. Боротьба за перше місце розгорілась між баскетболістами з Дрижиної Греблі та Канав. Без особливих проблем дрижани здолали своїх суперників з результатом 7:0. Також вони здобули право виступати у вищому ешелоні.

У першій лізі призові місця розіграли між собою переможці своїх підгруп: ІІІ місце посіли спортсмени з Вітрової Балки, на ІІ-му закріпились світлогірці, а І-ше здобули біличани.

Білицьку команду представляли: Денис Скворцов, Едуард Поберій, Юрій Щур і Руслан Шевченко.

За звання сильнішого колективу в районі поборолись «непримиримі» суперники: БК «Кобеляки» та білицький «Сокіл». У запеклій боротьбі звання найсильнішої стрітбольної команди району здобули кобелячани (5:2).

У складі переможців турніру грали: Роман Бондар, Ярослав Славянський та Євген Андрієнко.

 

У шахи краще грають підгоряни

Шахісти визначали кращих у адмінприміщенні стадіону «Колос». До речі, любителів цієї інтелектуальної гри зібралась така кількість, що вони ледь умістились в будівлі.

Для участі в турнірі прибули представники громад із Підгори, Біликів, Червоних Квітів, Вітрової Балки, Дашківки, Придніпрянського, Шенгурів, Дрижиної Греблі, Озер, Жуків, Іванівки, Мідянівки, Вільховатки та аграрного ліцею. Загальна кількість учасників сягнула 32 особи. За підсумками змагань трійка призерів має такий вигляд:

1 місце — команда Підгори (Василь Годзь, Василь Бєліков, Анна Стебліна);

2 місце — команда Біликів (Борис Олійник, Олексій Жук, Галина Чуб);

3 місце — команда Червоних Квітів (Василь Хвостик, Дмитро Пуха, Ольга Пуха).

Анонс на 20 січня

— у адмінприміщенні районного стадіону «Колос» відбудуться командні змагання першості району з шашок серед команд колективів фізкультури сільських громад. Початок о 9:00.

— у спортивних залах аграрного ліцею та НВК № 1 пройдуть особисто-командні змагання першості району з армспорту та настільного тенісу серед команд колективів фізкультури сільських громад. Початок о 9:00.

— у спортивному залі ДЮСШ відбудеться традиційний турнір з волейболу серед команд ветеранів Полтавської та Дніпропетровської областей. Початок о 10:00.


Автор: Роман МІЛЬКО, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня 2018, 20:27 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації