Вхід | Реєстрація

Концертом залишились задоволені і глядачі, і артисти

Концертом залишились задоволені і глядачі, і артисти

13 січня працівники районного Центру культури й дозвілля провели святкову програму «Новий рік прийшов до України».

Напередодні старого Нового року культпрацівники поздоровили кобелячан зі святами. Зробили вони це у формі розважальної програми, де глядачі могли не лише переглянути виступи артистів, а й стати її безпосередніми учасниками. І не дивлячись на те, що захід проводився у святковий вечір, зал був майже повністю заповнений.

За сценарієм, події відбувались у передноворічний вечір в будинку молодої сім’ї. Чоловік та дружина, приготувавшись до святкування, чекають на гостей. По черзі їх приходять привітати сусідські діти, Дід Мороз та Снігуронька, кум із кумою. Паралельно артисти виконують вокальні й танцювальні номери. Усього культпрацівники підготували 20 номерів.

Крім того, ведучі постійно запрошують до участі і глядачів. То вони допомагають господарю ялинку прикрашати, то змагаються у приготуванні бутербродів із салом і виголошують новорічні побажання. Також не залишили артисти своїх гостей голодними. Усіх бажаючих вони пригостили смачними варениками.

Загалом святковий концерт пройшов у теплій і дружній атмосфері, задоволеними залишись і артисти, і глядачі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації