Вхід | Реєстрація

Спортивні новини району

Спортивні новини району

Минулими вихідними працівники спортивної організації «Колос» провели змагання з армспорту, шашок та настільного тенісу. У них взяли участь колективи фізкультури сільських громад району.

 

Найсильніші рукоборці виступають за ліцей

У спортивному залі аграрного ліцею відбулися особисто-командні змагання з армспорту. Участь взяли 48 спортсменів від 15 команд.

У результаті запеклої боротьби перше місце отримала команда аграрного ліцею (Володимир і Вадим Литвини, Євген Курочка, Артем Губарьов, Леся Варич, Діана Демченко), другу сходинку п’єдесталу посіла команда з Вітрової Балки (Руслана Кулик, Максим Телятник, Максим Крецу, Ростислав Телятник), третіми стали рукоборці з Підгори (Оксана Савченко, Владислав Ярошенко, Марина Шуліка і Вадим Козуб).

 

Шашковий турнір виграють біличани

Шашковий турнір проходив у адмінприміщенні стадіону «Колос». Учасників зібралось також 48 осіб. Вони представляли такі населені пункти: Підгора, Світлогірське, Іванівка, Лебедине, Бутенки, Канави, Озера, Дашківка, Дрижина Гребля, Придніпрянське, Вітрова Балка, Червоні Квіти, Шенгури, Жуки, Чорбівка і Білики.

За підсумками змагань до трійки призерів пройшли представники:

1 місце — Білики (Ігор Дяченко, Олексій Жук, Галина Чуб);

2 місце — Чорбівка (Олексій Хурса, Роман Хурса, Аліна Деменчук);

3 місце — Шенгури (Олександр Павленко, Максим Михайленко, Анна Баранник).

 

Настільний теніс

У спортивному залі НВК № 1 пройшла особисто-командна першість Кобеляцького району з настільного тенісу. Для участі у змаганнях прибули 38 учасників: 14 жінок та 24 чоловіки. Чисельна делегація тенісистів була представлена такими громадами: Сухинівка, Канави, Червоні Квіти, Придніпрянське, Вільховатка, Підгора, Бутенки, Лебедине, Мідянівка, Іванівка, Дрижина Гребля, Дашківка, Шенгури, Білики, Жуки, Світлогірське, Озера, Вітрова Балка та Аграрний ліцей.

У особистому заліку серед чоловіків третім фінішував Ігор Жила (Озера), другим — Сергій Бастраков (Дрижина Гребля), першу сходинку виборов Костянтин Торопов (Вітрова Балка).

Серед жінок призові місця розподілились наступним чином: ІІІ місце — Каріна Нежива (Дашківка), ІІ місце — Жанна Коваленко (Кобеляки, учасниця поза заліком), І місце — Юлія Бондаренко (Світлогірське).
Кращими майстрами маленької ракетки виявилася команда з Вітрової Балки, друге місце посіли озеряни, замкнули трійку лідерів тенісисти з Світлогірського.

 

Полтавці перемагають усіх

У традиційному турнірі з волейболу серед ветеранів взяли участь спортсмени з Полтавської та Дніпропетровської областей. Змагання проходили з нагоди відзначення Дня Соборності.
У боротьбі за звання найсильнішої команди змагалися волейболісти з Полтави, Кременчука, Дніпра та Кобеляк. І хоча на майданчик виходили спортсмени, яким уже за 45‑ть,  їх поєдинки проходили в безкомпромісній боротьбі. Волейболісти демонстрували високу технічну і тактичну підготовку.

У ході турніру зафіксовано такі результати: «Колос» (Кобеляки) — «Ветеран 50+» (Полтава) — 0:2 (17:25; 18:25), «Скіф» (Дніпро) — «Ветеран 45+» (Кременчук) — 2:1 (23:25; 25:23; 15:13), «Ветеран 50+» (Полтава) — «Скіф» (Дніпро) — 2:0 (25:22; 25:17), «Ветеран 45+» (Кременчук) — «Колос» (Кобеляки) — 2:1 (25:20; 21:25; 16:14), «Ветеран 50+» (Полтава) — «Ветеран 45+» (Кременчук) — 2:0 (25:18; 25:12).

У підсумку третіми стали кременчужани, переможці останніх п’яти турнірів, дніпровці, — другі, а перемогу святкували полтавчани.

Кращими учасниками турніру визнано: розігруючий — Михайло Троцько (Полтава), атакуючий — Володимир Савченко (Дніпро), блокуючий — Іван Білаш (Кобеляки), захисник — Віталій Столяж (Кременчук), гравець — Олександр Бабаскін (Полтава).


Автор: Роман МІЛЬКО, представник «Колоса»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2018, 18:44 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації