Вхід | Реєстрація

Успішний старт руденківських боксерів

Успішний старт руденківських боксерів

Новий 2018 рік для боксерів із Новосанжарської ДЮСШ розпочався вдало. 10 січня у Харковы проходила зональні першість України з боксу серед юнаків 2004–2005 років народження, у якій двоє боксерів із Руденківки стали призерами.

У складі збірної команди області честь Новосанжарського району представляли два боксери із Руденківської ЗОШ: Назар Божинський (вагова категорія — до 50 кг) та Дмитро Зайцев (до 59 кг). Через неприйнятий бюджет боксери зовсім не отримали коштів на поїздку. Спасибі батькам та небайдужим спонсорам, які зробили усе, щоб наші спортсмени таки змогли спробувати себе на цих змаганнях.

Після приїзду, розселення, зважування та жеребкування наші спортсмени вийшли на довгоочікувані поєдинки. Одразу зауважу, що тренер вважав хлопців із Руденківки іще не зовсім підготовленими до таких змагань, оскільки займаються боксом менше, ніж півроку. Завдяки характеру та наполегливості обидва боксери посіли ІІІ місця у своїх вагових категоріях і стали призерами зональної першості України.

Дякуємо за підтримку усім любителям боксу. Сподіваємось, що вдалий старт року отримає не менш вдале продовження для боксерів Новосанжарської ДЮСШ.


Автор: Олександр Довженко, тренер із боксу Новосанжарської ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. земеля / 28 січня 2018, 09:16
Молодцы ребята. Им бы создать условия и помощь оказать. Анекдот в тему:

-Закурить.....не найдется?
- Я- боксер....и три дня назад обьяснил, что не курю.
- Извините, глаз заплыл, не узнал. Богатым будете.
2. земеля / 28 січня 2018, 09:34
Несправедливо было бы не сказать о том, что половина успеха - это всегда заслуга тренера. О чем ребята должны всегда помнить.
3. ЛУНА / 29 січня 2018, 02:32
А что и в Руденковке бюджет не приняли?"Батькивщина" саботирует весь район?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації