Вхід | Реєстрація

У Миргороді провели конкурс для вихователів «Міс педмайстерність»

У Миргороді провели конкурс для вихователів «Міс педмайстерність»

Сьогодення ставить нові вимоги до дошкільної освіти в цілому й до кожного вихователя окремо. Педагоги мають бути творчими особистостями, новаторами ідей, постійно підвищувати свою професійну майстерність, бо тільки креативний педагог може виховати творчу особистість.

Тому на сучасному етапі найбільш актуальним завданням методичної служби є розвиток творчого потенціалу педагогів. Реалізувати це завдання можна за умови якісно нових підходів до роботи з педагогічними кадрами, повідомляють у міській раді.

У ДНЗ № 5«Сонечко» (завідувач Шклярук Л.А.) вихователь-методист Солонець І.М.  постійно використовує нові форми роботи, які допомагають  педагогам піднятися на більш високий професійний рівень, спонукають їх діяти, творити, шукати, пізнавати, відкривати. 23.01.2018 року в закладі відбувся конкурс для вихователів «Міс педмайстерність», під час якого вихователі презентували досвід своєї педагогічної діяльності та власноруч виготовлений дидактичний матеріал із розділу програми «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі», показали високий рівень теоретичних знань з фахових методик,  продемонстрували творчі здібності під час театралізації казки за вибором. За рішенням журі  звання «Міс педмайстерність» розділили вихователі групи раннього віку «Малятко» Помєщикова Л.О. та Белезюк В.М.

Методист відділу освіти Миргородської міської ради  Гречка Л.М. привітала переможців та наголосила, що використання сучасних технологій, побудованих на інтерактивних формах роботи, сприяє підвищенню професійної підготовки педагогів, згуртуванню колективу. Саме оригінальність, новизна викликають інтерес, вносять в освітній процес свіжі думки, нові ідеї.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Седой / 1 лютого 2018, 10:44
Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації