Вхід | Реєстрація

Футбольний турнір у Канавах

Футбольний турнір у Канавах

Місяць тому 8 грудня у Канавах відбулася церемонія відкриття футбольного майданчика із штучним покриттям. Не дивлячись на зимову пору, змагання на сільській спортивній арені не припиняються.

Місцеві фізкультурники вочевидь вирішили використовувати новеньке футбольне поле на повну потужність. Тим більше, що перша половина цьогорічної зими за своїми погодніми умовами більше нагадувала осінь і цим сприяла проведенню футбольних баталій.

На початку січня в Канавах відбувся регіональний футбольний турнір за участю шести команд. Крім господарів майданчика в ньому взяли участь футболісти із сусідніх сіл Іванівка, Бродщина та Самарщина. Приїхали у Канави і гості із інших районів. У турнірі взяли участь футболісти із Ляшківки Царичанського району та Лівенського Новосанжарського району. Так що змагання сміливо можна називати міжобласними. Якість поля дозволяє проводити такі турніри.

Футбольний турнір тривав майже тиждень. Уже із перших ігор було видно, що на роль фаворита буде претендувати команда з Іванівки. Іванівські футболісти вирізнялися своєю швидкістю та зіграністю, що дозволяло їм впевнено перемагати всіх суперників. Усі інші команди були приблизно рівними. Тому в більшості матчів точилася запекла боротьба. Вигравали ті, хто демонстрував кращу витривалість, ігрову дисципліну та мав більшу жагу до перемоги.

Останній матч турніру зіграний 8 січня. Тоді й відбулася церемонія нагородження. Перше місце очікувано посіла футбольна команда з Іванівки. Другими стали господарі майданчика, третє місце вибороли гості із Лівенського. Переможці і призери були нагороджені медалями і грамотами.

Кращим бомбардиром став гравець іванівської команди Денис Дяченко, кращим воротарем визнали Олександра Стефурака із Лівенського, кращим гравцем – Михайла Котенка із Канав. Організатором і спонсором змагань стала Канавська сільська рада.

Подібний футбольний турнір буде не останнім. Новий майданчик саме для цього й будували, аби жителі Канав та сусідніх сіл мали змогу активно і з користю для себе проводити вільний час.


Автор: Микола Наумов, інструктор зі спорту


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2018, 11:58 | Кобеляки | Спорт і здоров'я


1. Beri Mor / 2 лютого 2018, 09:09
Молодці,б.ядь, в Кобеляках грають,а точніше калічаться на «убитому» майданчику 40 районних команд,а нові поля будують по забитих селах,на "краю географії",де грають кілька людей,та ще й з інших областей.Зашибісь,раціонально витрачають податки.

Змінено 02.02.2018, 09:10
2. Сашко / 2 лютого 2018, 09:54
Та ні, усе набагато простіше. Для того, щоб отримати фінансову допомогу з області, органу місцевого самоврядування потрібно за власні кошти збудувати основу під спортивний майданчик. Це близько 550 тисяч гривень. Штучне покриття коштує також більше 500 тисяч.
Канавський сільський голова знайшов ці кошти, а кобеляцький міський навіть не дозволив відділу освіти виготовити документи на землю в парку Богдана Хмельницького, де знаходиться міні-футбольне поле. Про це в іншій статті написано. А діти всі однакові: і наші, і ваші, і сусідські
3. Beri Mor / 2 лютого 2018, 10:19
2.Сашко
«Для того, щоб отримати фінансову допомогу з області,»

Але ж це податки всіх жителів району,чи ви думаєте,що область отримує гроші з космосу?
2.Сашко
«органу місцевого самоврядування потрібно за власні кошти збудувати основу під спортивний майданчик.»

Це якщо завтра канавський голова «заллє» фундамент за селом під McDonald"s,то всі ми,платники податків повинні оплачувати і цю його забаганку?Коли б це були кошти на ремонт якогось ФАПу,то немає питань,а так...

Змінено 02.02.2018, 14:15
4. Adekvatnik / 2 лютого 2018, 14:22
Вношу пропозицію закупити гарне покриття для футбольного поля на Альфа Центавра. Нещодавно бачив рекламу інопланетян-анунаків. Покриття супернадійне і може служити десять світових років без ремонту. Коштуватиме воно не дуже дорого. Анунки просять половину Криму і Донбасу. А так як їх у нас вже й так немає, то чому б і не згодитися. По бамажкам віддамо, разом з адмністраціями Криму і Донбасу, бо є в нас і такі. А тоді нехай анунаки самі з Путлером розбираються. А у нас буде гарне футбольне поле. А ще можна і гарний цвинатр забабахати. Цвинтар навіть ще актуальніший ніж поле. На цвинатрі кожен день робота є, а поле, то так, вряди-годи хтось побігає та й все. Мене ось пожиттєво забанили, то мабуть і комент цей видалять. От цікаво, може хто тут грамотний та підкаже. У соцмережах,так там банять і пишуть за що конкретно і на який термін, а тут відразу бабах і пожиттєво. Де там селена, як там щодо сталінських репресій? Кажуть, при Сталіну термін визначали, у приговорі писали. А пожиттєвого терміну тоді й не було. Якщо що, то просто розстрілювали, хоча теж писали за що. А ЕХО не пише, і відразу пожиттєво.

Змінено 02.02.2018, 14:25
5. КАМаз / 2 лютого 2018, 20:22
Валера тебе все правильно забанили!!!
6. Чудо Юдо / 3 лютого 2018, 01:03
3.Beri Mor
«Це якщо завтра канавський голова «заллє» фундамент за селом під McDonald"s,то всі ми,платники податків повинні оплачувати і цю його забаганку?Коли б це були кошти на ремонт якогось ФАПу,то немає питань,а так... »

Ну навіщо перебільшувати?
Канавські ребята придумали як зробити собі новий майданчик (чи вірно вирішили грошей виділити чи ні - то нехай жителі Канав вирішують), а кобеляцький міський голова тупо жлобиться виділити землю на УЖЕ ГОТОВИЙ майданчик. Нехай розвалюється?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації