Вхід | Реєстрація

У волейбол грають усі

У волейбол грають усі

27 січня в Бутенківській ЗОШ відбувся традиційний волейбольний турнір пам’яті Володимира Козловського. До участі в турнірі були запрошені команди «Дрижина», «Молодь», «Ветеран», «Школа».

Під час церемонії відкриття було відзначено, що волейбол у Бутенках – один з найпопулярніших видів спорту. І підтвердженням тому є результати виступів місцевих команд на турнірах різного рівня: три команди із Бутенківської громади виступають у вищій волейбольній лізі Кобеляцького району, команда « Молодь» посіла третє місце на представницькому турнірі в Дніпродзержинську, команда юнаків Бутенківської ЗОШ третій рік поспіль виборює першість у чемпіонаті району, а в минулому році посіли друге місце в обласних змаганнях «Шкільної волейбольної ліги». Не відстають і дівчата, які є постійними призерами районних змагань.

Цьогорічний турнір видався напрочуд вдалим, змістовним та інтригуючим. Про це свідчить той факт, що навіть команді-переможцю не вдалося уникнути гіркоти поразки (з рахунком 1:2 проти «Школи»). У результаті місця розподілилися наступним чином: перше  — «Молодь», на другому місці нев’януча команда «Ветеран», третіми фінішувала «Школа».

Кращими гравцями турніру визнано Мішина Володимира («Дрижина»), Жорняка Дмитра («Школа»), Безуба Андрія («Ветеран»), Федорцова Віталія («Молодь»).

Переможці та призери відзначені грамотами та медалями, а кращі гравці — грошовими преміями. Спонсором турніру виступила Бутенківська сільська рада.


Автор: Микола Мигуля, учитель опорного закладу «Бутенківська ЗОШ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2018, 18:01 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації